2777
2789
عنوان

گیجم واقعا

246 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من در مورد خواستگارم یه چیزایی توی تا پیک های قبلی گفته بودم این که دوسش ندارم یعنی خودش با اخلاق های بدی که داره باعث این موضوعه.. و من از بچگی یکی دیگه رو دوست داشتم که خود این آقا خبر دارن اما هنوز پافشاری می کنند و کوتاه نمی اند حتی از اخلاق های زشتشون دست نمی کشن.. چند وقت پیش من رو دعوت کرد کافی شاپ و من هم قبول کردم که ای کاش نمی کردم... گفت حرفای معمولی و اینکه چقدر دوستم داره و اگه من بررم خودکشی  می کنه و.. من هم خیلی نرم شدم همین که میخواستم از عشقی که سال ها از بچگی توی سینم هست و سر انجامی نداره راحت بشم باهاش مهربون شدم گفتم میتونه عوض بشه و تغییر کنه موقع حساب کردن که شد گفت پول نداره من مجبور شدم پول بدم حالا ایشون کس یه که خانواده ش هر ماه کلی غذا خیرات می کنه و پول جهیزیه عروس میدن به من که میرسن پول حساب یک قهوه رو ندارن.. واقعا دلم شکست اما به روی خودم نیاوردم هر چند که ناگفته نماند توی تا پیک های قبلی گفتم بازهم از این درخواست ها داشته.. شب پی ام داد حالت چطوره و اینها تا من هم کمی باهاش چت کردم که آخر گفت امشب شب جمعه ست ساره.. منم گفتم خب که چی..این واسه زن و شوهر هاست بعد گفت ما هم ازدواج می کنیم بعد من گفتم خب حالا تا بعد وقت زیاد هست گفت خواهش میکنم بیا خونمون گفتم نه نمیتونم و همش نه میآوردم تا گفت... چت من هم عصبی شدم گفتم تو عوض نمیشی شاید این حرفم زشت بود اما گفتم تو فقط ادعای مسلمون بودن داری واگرنه به یک دختر پیشنهاد ناجور نمی‌داری و بلاک کردمش تو واتساپ اون هم اس ام اس داد اگه من بد و خراب بودم دختر میآوردم خونه ولی تو عشق منی من هم یک جملهه جواب داد ام دلیل نمیشه تو همین الان گفتی بیا خونم ام (خونه مجردی داره با این باکه خانوادش تو یک شهر هست)منم هم دیگه جواب ندادم و گوشیم رو خاموش کردم الان مادرش زنگ زده خونمون جواب بدیم من هم میخوام بگم نه ولی مادر پدرم میگن چرا چطوری براشون توضیح بدم؟ خود این پسره رو چیکار کنم؟ 

من گاهی وقتا حاضرم بگم خوب خوب  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بودم راستشو میگفتم میگفتم بهم گفت بیا خونم بردم‌بیرون کفت پول ندارم

باورت میشه میره مداحی؟ رتبه آورده توی قرآن خوانی؟ جلوی مامان بابام خیلی ظاهر خوبی داره متاسفانه