2777
2789
عنوان

گیجم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد نه میخوای خودتو بدبخت کنی،؟به پدر مادرت بگو که پیشنهاد ناجور میده خودتو گول نزن که ادم میشه عوض میشه ادم ۳۰ ۴۰سال مجرد بمونه بهتر از اینکه که گیر یه عوضی بیفته

باورت میشه میره مداحی؟ رتبه آورده توی قرآن خوانی؟ جلوی مامان بابام خیلی ظاهر خوبی داره متاسفانه

مداحی وقران بزنه به سرش چه فایره داره قرلن میخونه همچین پیشنهادی به ناموس مردم میده

صدرصد نه میخوای خودتو بدبخت کنی،؟به پدر مادرت بگو که پیشنهاد ناجور میده خودتو گول نزن که ادم میشه عو ...

واقعا من دنبال کسی بودم که منو از عشق بچگی م خلاص کنه اما انگار از چاله افتادم تو چاه 

واقعا من دنبال کسی بودم که منو از عشق بچگی م خلاص کنه اما انگار از چاله افتادم تو چاه 

عزیزم همش زر میزنه خودکشی میکنم خودمو میکشم از بس نوحه خونده دیگه بلد شده مثل چی زار بزنه اخه چقد احمق باشه که خودکشی کنه خودکشی ام کنه ببین چقد ناقص العقله بهتر که نباشه تو دنیا😓😓😑

عزیزم همش زر میزنه خودکشی میکنم خودمو میکشم از بس نوحه خونده دیگه بلد شده مثل چی زار بزنه اخه چقد اح ...

واقعا چقدر بچه بودم که گول خوردم کاش میشد بدم یک جای دور بیشتر از این خواستگارم عشق بگیم به قلبم نیشتر میزنه هر چند اون خیلی آقاست هیچ وقت اخلاق های انحرافی ندیدم چه بسا به اندازه ای این خواستگارم همش تو مسجد هم نیست و مداحی و..