2777
2789

عیدداشتیم میرفتیم مسافرت رفت کلی مرغ وگوشت ماهی تخم مرغ کره خامه گرفت که از مسافرت اومدیم همه چی باشه تو خونه .چیدیم تو یخچال .جمع کردیم مسافرت رفتنی کنتور برقو زودم .بعد۱هفته برگشتیم بوی تعفن خونه رو برداشته بود مواد غذایی به فنا رفته بود

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم میگفتم هووهوهووهاهاها با صدای اسفناکی😂😂و در باز شد فک کردم مامانمه گفتم یوهااهاها که یه دفعه پسرخالم ظاهر شد 😂😂😂منم عادی جلوه دادم در یک حرکت انتحاری پریدم تو اتاقم و گفتم عیبی نداره چیزی نشده 

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾
ای وای ما تازه نشسته بودیم یهویی اومد😶

چقدر گوزو زیاد داریم اینجا

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

مهمان داشتم بشقابارو پخش کردم تو یکیش مو بود

شوهرم بلند گفت زهره تو اون بشقاب موئه عوضش کن😑

همه فهمیدن

پسرم چند وقت پیش اسهال داشت که خوب شده چند روزه،دیشب یه عطسه کرد مهمان گفت سرما نخوره مواظبش باش.....شوهرم گفت سرما خورده اسهال میرفت😑منم امروز گفتم نباید میگفتی اینارو😑

میگه چیه مگه...نمیدونم من پریودم زیاد حساسم یا واقعا زشت بود😁

عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄     یاشاسین تبریز😍    دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا
چقدر گوزو زیاد داریم اینجا

از خجالت اب شدم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
حس بدیه وای

😂😂😂😂ب درک چیکارش کنم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا