2777
2789
عنوان

حستون چیه نسبت به این دوستی ؟

206 بازدید | 34 پست

حدود یکماه ونیم هست که با پسری آشنا شدم از طریق مجازی اوایل فقط درحد چت معمولی بود ولی رفته رفته گفت عاشقت شدم و میخوام مال هم باشیم تا اخرش 

به گفته خودش عاشقمه و میخواد بعد عید بره خدمت و تاکید کرد بخاطر تو میخوام برم ولی هنوزم سنی نداره و ۱۹سالش میشه 

وضع مالی آنچنان مناسبیم ندارن ولی خیلی پسر ساده و دلش پاکه و زحمت کشه 

درسشو رهاکرده و شغل ازاد داره و گفته خدمت برم بعد بیام کار پیدا میکنم

حالا شما قضاوت کنین ایا این دوستی بدرد میخوره؟

هردومون همو دوست داریم زیاد و گفتیم باخونوادهامونم صحبت میکنیم 

پسر پر تلاشیه بنظر شما میره خدمت و ارزششو داره باخونوادم درمیون بذارم؟

لطفا خواهرانه راهنماییم کنین 

مرسی 😍😘

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

خودت بشین فکر کن ببین در شان تو هست؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به خونوادت چیزی نگو به نظرم خب بذار همه چی که راست و ریست شد بعد چون اگه ب خونواده بگی بعد یهو یک مشکلی پیش بیاد ب گفته خودم آقا پسر اصلا سنی نداره همه چی ممکن تغییر کنه فعلا صبر کن 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   

وای خدا

چرا دخترا و پسرای مملکت اونقدری محدود میشدن که هر رابطه کمی نزدیکو به عنوان عشق برداشت میکنن؟

چرا انقدر خامی و بی تجربگی؟

یک ماه و نیم؟ عشق؟ ۱۹ سال؟

وای خدا جونم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

تصمیم زندیگت با خودته

شرایطشوببین بسنج

موقعیت های بهتری حتما برات پیش میاد

عجله نکن

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

تو یه ماه و نیم همه اینارو فهمیدی و عاشق همم شدی؟

تازه میگی رفته رفته

عزیزم سنتون کمه و دچار تخیل شدید بعد از یک ماه آخه چه شناختی چه عشقی

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

اگه ارزشش رو داره انتخابش کن 

اگه هم میدونی توی این دوران اقتصادی میتونه گلیم خودش رو از اب بکشه بالا بازم قبولش کن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اخه هنوز سنش کمه و راه زیادی دارین ، خودت چندسالته؟

۱۷عزیزدلم

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤