bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان شوهرم میگه 343 بازدید | 23 پست قبلا چقد با من راحت بودی، همه چی و میگفتیهرچی بیشتر میگذره انگار بینمون حریم میادگفتم تو چ مواردی جواب ندادذهنم مشغول شد براچی اینو گفتراهنمایی یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1398/12/09 | 08:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8369 جوابو از خودت بپرس چیزی ازش پنهون کردی؟ منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
sarshar0 عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 6589 خب تو باهاش صحبت کن بفهمی منظورش چی بود البته نکه گیر سه پیچ بدیا بهش بگو خوبه که راجع به مشکلاتمون یا چیزایی که تو رو ناراحت میکنه حرف بزنیم جبهه نگیری ولی ... 🌹🌸 عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 جوابو از خودت بپرس چیزی ازش پنهون کردی؟ نباهاشم خوبمنمیدونم ج نداد یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 خب تو باهاش صحبت کن بفهمی منظورش چی بود البته نکه گیر سه پیچ بدیا بهش بگو خوبه ... ممکنه ب مسائل خصوصی ربط داشته باشه؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19183 حتما قبلا امار هرکاری ومیکردی میدادیالان نمیگی ناراحت شده😐سرصبی همین بنظرم رسید یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
sarshar0 عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 6589 ممکنه ب مسائل خصوصی ربط داشته باشه؟ اینو همسرتون میدونه عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 حتما قبلا امار هرکاری ومیکردی میدادی الان نمیگی ناراحت شده😐 سرصبی همین بنظرم رسید دیشب گفت 😂😂ممنونماتفاقا الان بیشتر میگم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8369 ن باهاشم خوبم نمیدونم ج نداد منم ی وقتایی حس میکنم شوهرم ی چیزایی رو ازم پنهون میکنه و بعد متوجه میشم اشتباه کردمباهاش بیشتر صحبت کن بیشتر بهش توجع کن منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 اینو همسرتون میدونه معمولا حرف نمیزنهدیشبم این و گفت و دیگه جواب ندادممنونم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19183 دیشب گفت 😂😂 ممنونم اتفاقا الان بیشتر میگم بفرما😂سوال دیگه ای داشتی بپرس😎😁 یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 منم ی وقتایی حس میکنم شوهرم ی چیزایی رو ازم پنهون میکنه و بعد متوجه میشم اشتباه کردم باهاش بیشتر صح ... یعنی من بیشتر توجه کنم بهش؟ آخه چیزی و پنهان نمیکنم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 بفرما😂 سوال دیگه ای داشتی بپرس😎😁 خخخخ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8369 یعنی من بیشتر توجه کنم بهش؟ آخه چیزی و پنهان نمیکنم اره خوب وسواس فکری پیدا کرده منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
sarshar0 عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 6589 معمولا حرف نمیزنه دیشبم این و گفت و دیگه جواب نداد ممنونم خواهش میکنم 🌸 عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...