bahooosh مدیر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان شوهرم میگه | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 23 پست قبلا چقد با من راحت بودی، همه چی و میگفتیهرچی بیشتر میگذره انگار بینمون حریم میادگفتم تو چ مواردی جواب ندادذهنم مشغول شد براچی اینو گفتراهنمایی یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1398/12/09 | 08:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 اره خوب وسواس فکری پیدا کرده من کلا چند وقته بی حوصله شدم و خیلی تحویلش نمیگیرم حتی راجع ب اون مسائل ممکنه تاثیر اینا باشه؟ این مدلی خواسته باشه بروز بده؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8369 من کلا چند وقته بی حوصله شدم و خیلی تحویلش نمیگیرم حتی راجع ب اون مسائل ممکنه تاثیر اینا باشه ... اره دچار کمبود محبت شده منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 اره دچار کمبود محبت شده ب درکخخخممنونم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
zahra3479 عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1943 من کلا چند وقته بی حوصله شدم و خیلی تحویلش نمیگیرم حتی راجع ب اون مسائل ممکنه تاثیر اینا باشه ... احتمال زیاد همینه.شایدم حرفی از کسی فهمیده انتظار داشته تو بگی بهش نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 احتمال زیاد همینه. شایدم حرفی از کسی فهمیده انتظار داشته تو بگی بهش فک نمیکنم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عجب🤔🤔 آخه هی نمیشه ک زن دریای محبت باشه، ی وقتایی هم بی حوصله میشه میزنه گاراژ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
maryam_golii2000 عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 83 آخه هی نمیشه ک زن دریای محبت باشه، ی وقتایی هم بی حوصله میشه میزنه گاراژ خب اون وقت شوهرتم میره با ...
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 خب اون وقت شوهرتم میره با ... برهاگه بی چشم و رو بره یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.