2777
2789
عنوان

😍شب آرزوها😍

147 بازدید | 17 پست

💚بسم الله الرحمن الرحیم💖

🌸سلام🌸

💗هرکی دوستداره بیاد اینجا و آرزوشو برای خدا بنویسه

ان شاءالله سال بعد این موقع به حاجاتش رسیده باشه

این تاپیک خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد نگه میدارم سال بعد هرکی که اینجا دعاشو گفت تو همین شب صدا میزنم تا از برآورده شدن آرزویی که اینجا گفت برامون بگه💗

اول خودم میگم ممنون میشم تو دلتون برای استجابت دعام آمین بگین ، من هم تو دلم برای همه خواهرایی که دعاشونو اینجا میگن آمین میگم اگه لایق باشم

💚💖خدایا اول ازت سلامتی و نزدیک شدن ظهور امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف رو میخوام

بعد حاجت روایی همه نی نی سایتی ها و خواهرایی که اینجا دعاشونو میگن

بعدش شفا همه بیمارا و نابودی همیشگی بیماری کرونااز امشب تا ابد 

بعد شفای خواهرمو ازت میخوام 

بعد که یه حاجت که خودت میدونی دارم به خاطرش چه دردی میکشمو میخوام ازت ، ازت میخوام منو به عشقم به اشکان عزیزم برسونی 

الهی آمین💝💙💝💙

اشکانم یه جور عاشقتم که انگار این دنیا تنها همین یک مرد را دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازخدا میخوام به حق محمد و آل محمد مردم وازشر این بیماری خلاص کنه و به دکترای مهربون کمک کنه هرچی زودتر داروش کشف بشه 

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

خدای من لطفا به دل هممون ارامش بده تا تو این روزای سخت بتونیم به اعصابمون مسلط باشیم

خدایا لطفا این ویروس وحشتناک ریشه کن بشه تا دل خوش و روزای خوبی که قدرشو ندونستیم باز برگرده بهمون اما قول میدیم این بار قدر روزای خوبمونو بدونیم و بنده های ناشکرت نباشیم

خدایا دستامونو که به سمتت دراز شده رد نکن کمکمون کن خودت مرهم دل های شکستمون باش و بهمون عزت نفس قوی بده

سلامتی خانوادم و تمام مردم ایران برای خلاص شدن ااز ویروس کرون

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

خدایا سلامتی و تن درستی اقوام و خونوادم و از بین رفتن این ویروس بد

انشاءالله تا سال دیگه بچم صحیح و سلامت با لپای خوشمل و تپلش بغلم باشه و و این کار جدید شوهرم خوب باشه و مشکلای مالیمون برطرف بشه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...