2777
2789

بیاین از اخلاقای خاصتون بگین.مثلا دختر خالم هرجایی میره اول ب دستای میزبان توجه میکنه اگه تنیز بود غذامیخوره اگرم نبود نمیخوره.یا اینکه اگه از غذای برادرشوهرم مو دربیاد کلا قهر میکنه مجلسو ترک میکنه.الان ک نگا میکنم میبینم من هیچ اطواری بلد نیستم یکمم ب من یاد بدین تو جمع جیزی برا گفتن داشته باشم😞😜😜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم در مقابل خیلی چیز ها که بدم میاد سکوت میکنم و به روم نمیارم. ادب و شعورم حکم میکنه لوس بازی هامو واسه خونه خودم نگه دارم نه واسه خونه کسی که زحمت کشیده و برای من ارزش قائل شده و دعوتم کرده 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده

گوشت تلخه دختر خالت شایدم خودشیفته یعنی چی قهر میکنه ؟؟؟ مردمو خجالت زده بکنی شد کلاس   ادا اطوار؟؟؟؟ تو رو خداا اگر دنبال یادگیری هستی یه اخلاق خوب یاد بگیر ....

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

ی بنده خدایی هروقت میریم مهمونی

مدام به بچه ها میگه وای دستتو نزنی به من

یا به شوهرش میگه وای بجه ها دست نزنن به لباست

خب بنظرم خیلی مسخرس

چون ادم لباسشو بعد هرمهمونی میشوره دیگه همینجوری که نمیزاره تو کمد و یا اینکه دیگه با دست کسی لباس نمیشوره لباسشویی میخواد بشوره

گفتی مو یاده یه چیز خنده دار افتادم

بابام با خودش غذا میبره سرکار چند روز پیش اومده میگه توی غذام جک و جونور بود ، ما اینجوری بودیم😳😱

بعد رفته ظرفشو اورده چوب دارچین توی قیمش بوده 😒 میگیم چوب دارچینه 😒 میگه عه مگه چوبش میریزن تو غذا😂😅

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐