شوهرم دوبار ازش گوشی خرید و وسایل بهداشتی مثل شامپو ،تونیک مو و ....
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
سلام عزیزم شرمنده ام که مزاحمتون شدم.من خواهرم امروز متوجه شد تبخال تناسلی گرفته.تو رو خدا اگر میتونین راهنماییم کنید که چه کار کنه که بهتر بشه و دیگه برنگرده بهم بگین لطفا.
سلام عزیزم خیلی ممنونم. بله الان بهتر شده خداروشکر حالا اگر دوباره نزنه.
من حدود یک سالنیم میگذره از اولین باری ک زدم و دیگه تکرار نشد و مشکلی هم برام پیش نیومد اصلا بهش بگونگران نباشه وسعیکنه همیشه سیستم ایمنیشو قوی نگه داره سالاد ابمیوه و ویتامین c بخوره و دشمن تبخال استرس اصلا استرس نگیره در کل میگن فقط باره اولش خیلی سخته که واقعا نصیب هیچ ادمی نشه زجر کشیدم من!!!! اهان اگه حس کرد داره دوباره عود میکنه میخاره یا میسوزه اسیکلوویر بخوره جلوگیری میکنه خودم دو برام پیش اومده و اینکارو کردم