2777
2789

شوهرم دوبار ازش گوشی خرید و  وسایل بهداشتی مثل شامپو ،تونیک مو و ....

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی اوقات دیدم کناراجناسش مینویسه غیر اصل وقتی اصل نیستن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من تبلت گرفتم خوب بود

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من هم میخوام لپ تاپ بگیرم‌ولی یکم میترسم مرسی گلم

ولی گاهی بعضی چیزا قیمتاش نسبت به بیرون گرونتره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
میخوام اتو مو و لپ تاپ بگیرم

سلام عزیزم شرمنده ام که مزاحمتون شدم.من خواهرم امروز متوجه شد تبخال تناسلی گرفته.تو رو خدا اگر میتونین راهنماییم کنید که چه کار کنه که بهتر بشه و دیگه برنگرده بهم بگین لطفا.

سلام عزیزم خیلی ممنونم. بله الان بهتر شده خداروشکر حالا اگر دوباره نزنه.

من حدود یک سال‌نیم میگذره از اولین باری ک زدم و دیگه تکرار نشد و مشکلی هم برام پیش نیومد اصلا بهش بگو‌نگران نباشه و‌سعی‌کنه همیشه سیستم ایمنیشو قوی نگه داره سالاد ابمیوه و ویتامین c بخوره و دشمن تبخال استرس اصلا استرس نگیره در کل میگن فقط باره اولش خیلی سخته که واقعا نصیب هیچ ادمی نشه زجر کشیدم من!!!! اهان اگه حس کرد داره دوباره عود میکنه میخاره یا میسوزه اسیکلوویر بخوره جلوگیری میکنه خودم دو برام پیش اومده و اینکارو کردم

من حدود یک سال‌نیم میگذره از اولین باری ک زدم و دیگه تکرار نشد و مشکلی هم برام پیش نیومد اصلا بهش بگ ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردین.انشالله که دیگه عود نکنه براتون.و سلامت باشین.