2777
2789

کیک مرغ

الویه 

مرغ لاپلو

مرغ سرخ شده با سیب زمینی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنسل

ناگت

برگر مرغ

کتلت مرغ

کباب تابه ای مرغ

چیکن استراناگوف

پیتزا مرغ

کباب ترکی مرغ

جوجه چینی

ته انداز مرغ

زرشک پلو 

مرغ حلزونی

پاستا آلفردو....

خیلی زیاد بلدم😁

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من یه وقتایی سینه مرغ رو میپزم با نمک و کمی زردچوبه و پیاز

بعد به قول خودمون ریش ریش میکنم، بعد جداگونه توی ماهیتابه پیاز خلالی رو سرخ میکنم و هویج که با رنده درشت خورد کردم رو با پیاز تفت میدم، بعد مرغ رو اضافه میکنم، زرشک رو هم اضافه میکنم، زعفران زیادی هم میزنم وکمی شکر.

یه وقتایی خلال بادام و پسته و یا پوست پرتغال هم میزنم.

برنجم رو که توی دیس کشیدم از مواد مرغ میریزم روی برنج

توی ماهیتابه پیاز سرخ میکنم، بعد مرغ ریز خورد شده و خام رو اضافه میکنم، بعد که تفت خورد قارچ های ورقه شده اضافه مبکنم، کدوی سبز خورد شده هم اضافه میکنم. نمک و فلفل سیاه هم میزنم ولی زرد چوبه نمیزنم. بعد که مواد پخته شدند ، یک فنجان شیر و یه دونه پنیر خامه ای از این کوچیکا رو به مواد اضافه میکنم.

ماکارونی رو که جداگانه پختید و ریختید توی آبکش بدون اینکه  آب سرد بگیرید روش، همونجور داغ باید به مواد مرغ اضافه کنید و چند دقیقه زیرش روشن باشه تا مامارونی جا بیفته.

اینو حتما درست کن عااااالی میشه

دستوراتشو میخوام

واسه مرغ سوخاری فیله ی مرغ یا سینه ی مرغ بدون استخوان رو بذار توی یه ظرف یدونه پیاز متوسط خرد کن+کمی آبلیمو(اگه مزه ی ترشی دوست دارین)+فلفل و نمک و ادویه

بذار توی یخچال یک یا دو ساعت بمونه ،بعد از اون مرغ هارو اول بزن توی آرد سفید بعد توی تخم مرغ و بعد آرد سوخاری و در اخر توی روغن سرخ کن(میتونی توی ارد سفید هم نزنی یعنی اون مرحله رو حذف کنی،برشهای مرغ هم‌نازک بزن که زود پخته بشه)

خورشت مرغ مثل همون قیمه هست فقط به جای گوشت مرغ بریز و به جای لپه هویج و فلفل دلمه ای بریز(اگه دوست داری میتونی همون لپه رو بذاری)

واسه خوراک مرغ،اول پیاز رو نگینی کن و سرخ کن بعد مرغ هارو نگینی کن و به پیازا اضافه کن و نمک و فلفل و ادویه بزن، بذار یکم پخته بشن و آب پس بدن،بعد هویج نگینی خرد شده و نخود فرنگی و ذرت و فلفل دلمه ای رو بهش اضافه کن‌ صبر کن تا کامل پخته بشن،اگه دوست داشتی میتونی یکم آبدار بذاری اگه نه،بعد پخت در ماهیتابه رو بردار تا کامل آبش بخار بشه(میتونی رب گوجه هم بزنی)

واسه کوبیده مرغ پیاز و مرغ چرخ شده (با نمک و ادویه‌) رو به سیخ کباب بزن و کباب کن یا به سیخ چوبی بزن و بذار تو ماهیتابه سرخ بشه

با دستوراتش بی زحمت

کوبیده مرغ خ خوشمزس.... سینه مرغ چرخ شده و پیاز رنده شده ریحون ساطوری و تخم گشنیز و نمک و فلفل خوب ورز میدیم بدون روغن ته ماهیتابه پهن میکنیم خوب مستطیل کن زیبا بشه یکم خودشو گرفت برش میزنیم مثل سیخ کباب بعد روغن میزنیم با رارت متوسط سرخ بشه وسطای کار زعفران دمی و کره میزنیم با پلو و ته چین و گوجه

اکبر جوجه با رب انار بزن تو نت خسته شدم تایپ کردم