2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شامپو هم داده ک میزنم بدترمیشم،نرم کننده روقطع کردم

رنگ مو یا یه چیز شیمیایی چیزی هم نزدین؟؟؟ 

در روز موهاتون چقدر بازه؟ همش با کش مو میبندید؟ سشوار میکشید؟؟؟ یا هرچیز دیگه ای

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
چی استفاده میکنی

اب پیاز رنده شده رو ریختم تو شامپوم

نصف نصف.ترجیحا پیاز قرمز

اینو همیشه بزن .طولانی مدت اکثرا جواب گرفتن و رویش مجدد داشتن

و جدیدا روغن کرچک و آمله و رزماری خریدم.

مال من اصله.چون از روغن گیری که مطمئنه جنساش میخرم.عطاریا قبلا گرفتم زیاد خوب نبودن

اینا همه عالین

باید بزنی به ریشه.

رزماری کمتر چون فکنم تنده.یخورده سر داغ میکنه.کمشم کفایت میکنه.خون رسانی زیاد میکنه

من یه دفعه تاحالا استفاده کردم از این روغنا.میزنم جداگانه به سرناخونام میزنم کف سرم

هر کدوم به اندازه هم میزنم

بهتره چند ساعت بمونه بعد حمام کنی

واسه هر کدوم نت سرچ کن توضیحاتش رو تو چند تا سایت بخون.من چیزایی خوبی دیدم ازشون.البته همه اینا زمان زیادی میبره.چون مو تا حالش خوب بشه و بخواد در بیاد خیلی طول میکشه

کرچک من زدم قبلا به ابروهام .ابروهایی که ارایشگر خراب کرد ۳ ماه درنیومدن😐یه هفته کرچک زدم هر شب موقع خواب.همشون در امدن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
رنگ مو یا یه چیز شیمیایی چیزی هم نزدین؟؟؟  در روز موهاتون چقدر بازه؟ همش با کش مو میبندید؟ ...

ب هیچ عنوان رنگ  نزدم،موهام فر بود گپ زدم سال پیش،موهامو تاقبل ریزش بازمیذاشتم،الان میبندم،سشوارهم اصلا

والا اونو دیگه نمیدونم  خودم کمی ریزش مو دارم بخاطر ندول تیرویید ومصرف دارو تیروکسین و کم خونی ...

من ندول دارم اما دارو نداد گفت چیزخاصی نیست،تیروئیدم مشکلی نداشت

اب پیاز رنده شده رو ریختم تو شامپوم نصف نصف.ترجیحا پیاز قرمز اینو همیشه بزن .طولانی مدت اکثرا جواب ...

من آب پیاز وروغن زیتون میذارم دوساعت بمونه میشورم،اماتوی شامپو نریختم،روغن کرچک ب مژه میزنم،ب موهام ک میزنم بدترمیریزه

من ندول دارم اما دارو نداد گفت چیزخاصی نیست،تیروئیدم مشکلی نداشت

تیروييد منم مشکلی نداشت و نرمال  ۲ بود ولی ندول دارم اوایل بهم دارو نداد ولی بعد یه سال بزرگتر شده ، ک دکترمو عوض کردم رفتم کرج دکتر ساسان شرقی 

گفت اگه از اول دارو مصرف میکردی کارت ب اینجا نمیرسید

من آب پیاز وروغن زیتون میذارم دوساعت بمونه میشورم،اماتوی شامپو نریختم،روغن کرچک ب مژه میزنم،ب موهام ...

من دو سه دفعه زدم خوب بوده.یعنی شب تا صب.امله و کرچک و رزماری قاطی کردم.زدم صب رفتم حمام.بعد تو حمام مث همیشه ریخت.اما دفعه های بعد تا دو سه دفعه خیلی کمه ریزش

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز