2777
2789
عنوان

لیلت الرغایب

271 بازدید | 40 پست

بچها امشب شب ارزوهاس😍

اول برای همه ارزوی سلامتی میکنم🤩

بعد میخام هممگن خوشبخت باشیم😍

بیاید برای هم دعاهای خوب خوب کنیم😘

لطفا برا ازدواج و کار منم اگ خواستید دعا کنید. 🙏🙏🙏

مطمنم با انرژی مثبت بهترینها را جذب میکنید. 🤗

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

امشب باید نماز دوازده رکعتی را بخونیم یا فردا شب 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها نمازش یعنی چی هر دو رکعت با ی سلام

دوازده رکعت که دو رکعتی به سلام ختم شه...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه ها بگین امشب بخونم یا فردا شب؟نمیدونم اگه کسی میدونه کمکم کنه

الهی ک همه ب ارزوهای خوبشون برسن .. الهی ک ای یو تی من مثبته ..الهی ک ایندفعه نی نیم رو سالم بغل میگ ...

الهی آمین عزیز دلم

ایشالا خوشبختی سفت بغلت کنه

الهی ک همه ب ارزوهای خوبشون برسن .. الهی ک ای یو تی من مثبته ..الهی ک ایندفعه نی نیم رو سالم بغل میگ ...

میخوام نماز بخونم برای خودم و همه کسایی که بچع میخوان دعا کنم این ماه یا به زودی نتیجه بگیرین.سال دیگه این موقع بچه هامونو خواب کنیم نماز بخونیم

میخوام نماز بخونم برای خودم و همه کسایی که بچع میخوان دعا کنم این ماه یا به زودی نتیجه بگیرین.سال دی ...

ایشالا

خدا دامنتون زود سبز کنه

پارتی باز کن برا من مجردم دعا کن خب😁

من سه تا ارزو یا خواسته دارم میخوام بخونم ....برای همتونم دعا میکنم ...حالا بگین امشب بخونم یا فردا شب...

میخوام نماز بخونم برای خودم و همه کسایی که بچع میخوان دعا کنم این ماه یا به زودی نتیجه بگیرین.سال دی ...

الهی ک هدیه روز پدر من و تو بی بی مثبت هدیه بدیم .. برا منم دعا کن ..ای یو ای کردم ۹ ساله منتظرم