2777
2789
عنوان

لیلت الرغایب

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست
من سه تا ارزو یا خواسته دارم میخوام بخونم ....برای همتونم دعا میکنم ...حالا بگین امشب بخونم یا فردا ...

من فک میکنم امشبه

خ امشب شب آرزوهاس

ولی میترسم ی درصد اشتباه کنم

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا خدا دامنتون زود سبز کنه پارتی باز کن برا من مجردم دعا کن خب😁

باشه ان شالله به عشق زندگیت برسی دعا میکنم اللن موندم امشب بخونم یا فردا تو سایتا نوشته شب جمعه...بعدش گفت پنج شنبهشب ارزوهاست

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
الهی ک هدیه روز پدر من و تو بی بی مثبت هدیه بدیم .. برا منم دعا کن ..ای یو ای کردم ۹ ساله منتظرم&nbs ...

خدا بزرگه ان شالله میشیم این ماه عشقم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
باشه ان شالله به عشق زندگیت برسی دعا میکنم اللن موندم امشب بخونم یا فردا تو سایتا نوشته شب جمعه...بع ...

الان سرچ کردم نوشتخ اولین شب جمعه. پس امشبه. حاجت روا باشی عزیز دلم. خدایی شوخی کردم ولی اگ یادت موند برام سر نماز دعا کن دوستم

باشه ان شالله به عشق زندگیت برسی دعا میکنم اللن موندم امشب بخونم یا فردا تو سایتا نوشته شب جمعه...بع ...

پنجشب شب و شب جمعه ی معنی میده یعنی امشب عزیزمهربونم

خدایا ب جواد الائمه ک معروفن ببخشندگی قسمت میدم بهترینارو سر راه همه دوستان قرار بده🙏🙏🙏

منم ب دوتا ارزوهام برسم. 😍😍

الهی آمین🤩