2777
2789

من معذرت میخوام تاپیک اولمو ترکوندن

اینو میزار م که بدونید افسردگی بعداز زایمان خیلی میتونه خطرناک باشه

داستان کاملشم تو پست بعدی گذاشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پست گذاشت يكي لايكم كنه

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

حدود ۸سال پیش دوتاخواهر رو دادن به دوتا برادرهردو زندگی عادی وخوبی داستن تا خواهر بزرگه باردار شد ویه کاکل پسراوردیهو مشکلاتش شروع شد دکتر گفت افسردگی شدید داره شوهرش خونه اشو برد طبقه بالا خونه پدر خودش هرروز خواهرشوهر ومادرشوهر دختر میرفتن ازش مواظبت میکردن یهروز به مادر شوهرش میگه خودم میخوام بچه مو ببدم حموم ابنام میگن حالش خوبه مشکلی نداره بزار ببره اقا این بچه رو میبره حموم لباس تنش میکنه وپتو میکشه سر بچه تو طبقه بالاحالا پسره چند وقتشه ۹ ماهشه بعد از حموم میاد پایین خونه مادرشوهرش اونا میگن بجه کو پس میگه خوابیده یه دوسه ساعت میگذره میبینن این زنیکه نشسته نمیره بالا نمیزاره کسی هم بره بالا میگه بچه خوابه اخر سر خواهرشوهرش میگه سابقه نداره پسر بچه اینقدر بخوابه بزور میرن بالا  همینه که پتو رو میزنن کنار میبینن سر بچه کبود شده وباد کرده میرسوننش بیمارستان میگن هم  ضربه مغزی شده هم خفگی بر اثر ابه رچقدر میگن  چرا اینکار رو کردی چطور کشتیش هیچی نمیگ دیگه تا یه سال توراه طلاق بودن که بزرگترها گفتن بابا جوونید شما میتونید بچه دار بشید دوباره بخاطر اونیکی خواهرش واون برادرشوهرش دوباره اینا زندگیشونو شروع کردنبعد یکسال دوباره بجه دار شد اینبارم یه پسر اوردتمام طایفه بسیج شدن تا این پسر شد ۵سالش حالا ۶ماه پیش دوباره زایمان کرداینبار دختر زایید بعد از زایمان گفت بچه نمیخوام و۳ماه قهر رفت تونه مادرشبیچاره خانواده شوهرش با شیر خشک بزرگش گردن تا دختر بچه شد ۳ ماهش که خانم دوباره برگشت سر زندگیشو بچه رم اورد پیش خودش حالا سه شنبه که دخترش شده ۶ ماهش بعد از اینکه شوهرش میره سرکار معلوم نیست چکارش کرده که خفه شده بعد دختر رو گذاشته خونه پاشده رفته پسرشو برده ارایشگاهوقتی شوهرش میاد میبینه دخترش نفس نمیکشه میبردش بیمارستان میگن خیلی وقته تموم کردهحالا اینبار شوهرش ازش شکایت کردهو مدارک قتل پسر اولیشم که پزشک قانونی قبلا داده بود رو کرده

شما واسه کدوم شهر هستین؟چون تقریبا یکی دوماه پیش همسایه ما هم افسردگی بعد از زایمان داشت خودش و با دوتا بچه هاشو باهم کشت شوهرش اومد خونه دید جوری گریه میکرد دل سنگ آب  میشد صداش کل محله رو برداشته بود 

🥰
حدود ۸سال پیش دوتاخواهر رو دادن به دوتا برادرهردو زندگی عادی وخوبی داستن تا خواهر بزرگه باردار شد وی ...

وای باورم نمیشه خداا .. اخه سری اول ک اینکارو کرد رو چه حسابی باز شوهرش اینو قبولش کرد؟؟خب کسی ک یک بار بچه خودشو میکشه معلومه باز اینکارو میکنه 😳😳😳

🥰