2777
2789
عنوان

خاک عالم😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 52 پست
یه جوریم شد 😂😂😂

ینی چی ؟😂

چع جوری؟

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه بچه ده ساله😑 مور مورم شد😂😂

به خدا منم وقتی دیدم خعلی ناراحت شدم 

خدا همه بچه هارو یه راه راست هدایت کنع

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

این بچها به بلوغ زود رس می رسن😕😶

اخه تو این سن🤦‍♀️

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
یاخدا اینا دیگه کین,خانواده دختر منظورمه اصلا چجور دخترشون فرستادن 😐😐😐😬😡

چی بگم والا اگه عقل داشتن ک تو این سن شوهرش نمیدادن حالا شوهرم دادن حداقل به یکی با شرایط درست و معقول الانم ک اینکارو کردن حداقل یخورده سنگین رفتار کنن تا عقد نزارن تنها باشن ما کرجیم اونا بندرعباس برداشته دختره رو اینهمه راه به بهانه خرید عید فرستاده اینجا حداقل مامانه باهاش میومد خو .😑والا جوونن عقل ندارن کار دست خودشون میدن دختر همین خالم زنداداش منه تازه عقد کردن بعد این از بچگی بخاطر رفت و آمد زیاد ما با خالم اینا زیاد میومدن خونه ما اما وقتی نامزد کردن با داداشم تا وقتی عقد نکردن اصلا شب رو خونه ما نموند تو یه محله هم هستیم اونوقت خالم و شوهر خالم مغازه دارن صب تا شب در مغازه ان دخترخالمم خونه مامانم اینا میره خب این دوتا تنها میمونن دیگه فردا اومدیم و پسرخاله من گفت نمیخوامش تکلیف روح و جسم دست خورده این دختر چی میشه 😥

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چی بگم والا اگه عقل داشتن ک تو این سن شوهرش نمیدادن حالا شوهرم دادن حداقل به یکی با شرایط درست و معق ...

چجور باهم اشنا شدن؟؟اره والا مامانش باید باهاش میومد 

دخترو تنها فرستاده شهر غریب 

تازه خانواده نامزد هم غریبنـ

وه وه😐

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم