امروز گوشیم زنگ خورد جواب دادم یه دختره بود گفت سلام من شبنمم من یه مدتی با برادرتون دوست بودم خواهش میکنم بهش بگین برگرده من عاشقشم خاک عالللم دختره 16 برادرم 16 😱😱😱😱
باز اینا 16 سالشونع دختر همسایه ما کلاس چهارم با پسر همسایه روبه رویی که اونم کلاس چهارم دوست شده
نامه ردو بدل میکنن😐😂
مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙. صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜 مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚 سیگار بکش! مست کن! بغض کن! ولی با آدم خر درد و دل نکن!!! وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم : ( اعوذ بالله من الچشمانت ) : ×
با اجازه خانم مدیر مهربون بیاید تایپک منم چندتا چیز و چیز خوشرنگ معرفی کنید😂😂
متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم
باز اینا 16 سالشونع دختر همسایه ما کلاس چهارم با پسر همسایه روبه رویی که اونم کلاس چهارم دوست شده&nb ...
😐😐😐😐😐😐😐
متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم
مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙. صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜 مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚 سیگار بکش! مست کن! بغض کن! ولی با آدم خر درد و دل نکن!!! وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم : ( اعوذ بالله من الچشمانت ) : ×
بچه های ما فک کنم از 5 سالگی شروع کنن خدا 16 سال😱😱😨
پسرخاله من الان 18 سالشه با دوسدخترش ک همسن خودشه چند ماهه نامزد کرده اردیبهشتم عقد میکنن 😐چند سالم هست ک با همن پسره نه دانشگاه رفته نه خدمت سربازی نه شغل داره 😒😒😒😒😒😒 خانواده ها ول کردن بچه هاشونو الان این دختره 1000 کیلومتر با محل زندگیه ما فاصله داره خونشون و کاملا هم غریبه هستن درسته نامزدن ولی هیچ سند رسمی و شرعی برای زن و شوهر بودن ندارن اونوقت مادر دختره یه هفته اس فرستادتش اینجا خونه خالم اینا خب اومدیم و فردا اینا با هم نتونستن ادامه بدن اگه اتفاقی برای این دختر بیفته چیکار میخوان بکنن 😑
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
من یه بار داشتم از مدرسه برمیگشم این دوتام تو کوچه بودن پسرع یه عکس پرسنلی از خودش داد به دخترع . دخترع انداخت زمین لگدش کرد گفت این به درد عمت میخورع یه عکس قشنگ بیار😑
باید بهش می گفتی اگه قول بدی خرداد ماه با معدل بیست قبول شی ،یکاری برات می کنم 😐😐😐
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
من یه بار داشتم از مدرسه برمیگشم این دوتام تو کوچه بودن پسرع یه عکس پرسنلی از خودش داد به دخترع . دخ ...
😂😂😂😂😂😂😂😂