2777
2789
عنوان

خاک عالم😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز اینا 16 سالشونع دختر همسایه ما کلاس چهارم با پسر همسایه روبه رویی که اونم کلاس چهارم دوست شده 

نامه ردو بدل میکنن😐😂

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

با اجازه خانم مدیر مهربون بیاید تایپک منم چندتا چیز و چیز خوشرنگ معرفی کنید😂😂

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   
باز اینا 16 سالشونع دختر همسایه ما کلاس چهارم با پسر همسایه روبه رویی که اونم کلاس چهارم دوست شده&nb ...

😐😐😐😐😐😐😐

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   
😐😐😐😐😐😐😐

به جان خودم😐😂

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×
بچه های ما فک کنم از 5 سالگی شروع کنن خدا 16 سال😱😱😨

پسرخاله من الان 18 سالشه با دوسدخترش ک همسن خودشه چند ماهه نامزد کرده اردیبهشتم عقد میکنن 😐چند سالم هست ک با همن پسره نه دانشگاه رفته نه خدمت سربازی نه شغل داره 😒😒😒😒😒😒 خانواده ها ول کردن بچه هاشونو الان این دختره 1000 کیلومتر با محل زندگیه ما فاصله داره خونشون و کاملا هم غریبه هستن درسته نامزدن ولی هیچ سند رسمی و شرعی برای زن و شوهر بودن ندارن اونوقت مادر دختره یه هفته اس فرستادتش اینجا خونه خالم اینا خب اومدیم و فردا اینا با هم نتونستن ادامه بدن اگه اتفاقی برای این دختر بیفته چیکار میخوان بکنن 😑

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
به جان خودم😐😂

یا خدا اینا بزرگ بشن چی میشن😂😂

پسرخاله من الان 18 سالشه با دوسدخترش ک همسن خودشه چند ماهه نامزد کرده اردیبهشتم عقد میکنن 😐چند سالم ...

یاخدا اینا دیگه کین,خانواده دختر منظورمه اصلا چجور دخترشون فرستادن 😐😐😐😬😡

یا خدا اینا بزرگ بشن چی میشن😂😂

من یه بار داشتم از مدرسه برمیگشم این دوتام تو کوچه بودن پسرع یه عکس پرسنلی از خودش داد به دخترع . دخترع انداخت زمین لگدش کرد گفت این به درد عمت میخورع یه عکس قشنگ بیار😑

باز اینا 16 سالشونع دختر همسایه ما کلاس چهارم با پسر همسایه روبه رویی که اونم کلاس چهارم دوست شده&nb ...

توام خوب امار میگیریا کلک 😂😂😂

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:

باید بهش می گفتی اگه قول بدی خرداد ماه با معدل بیست قبول شی ،یکاری برات می کنم 😐😐😐

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
من یه بار داشتم از مدرسه برمیگشم این دوتام تو کوچه بودن پسرع یه عکس پرسنلی از خودش داد به دخترع . دخ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

توام خوب امار میگیریا کلک 😂😂😂

نه آمار نمیگیرم😂

حیوونیا خیلی تابلواند .