2777
2789
عنوان

خاک عالم😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 52 پست

داداشت 16 سالشع؟😂

تو بش چی گفتییی؟

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

این که خوبه 

دیروز یه دختره اینجا تاپیک زده بود 18 سالمه س ک س وحشی  و خشن دوست دارم،چیکار کنم برای ازدواج😶

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اعتراف کن ک خودشی😂😂😂

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   
خدا به دور😱😱😱

عاقا نگین خدا به دور بگین بلا به دور 😭😭😭😭😭😭

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اعتراف کن ک خودشی😂😂😂

نه بخدا من شبنم مظلومم ولی خواهر شوهر منم تودوران اشنایی منو با داداشش دیده بود یکبار 😂😂😂😂😂

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه بخدا من شبنم مظلومم ولی خواهر شوهر منم تودوران اشنایی منو با داداشش دیده بود یکبار 😂😂😂😂😂

ای جااان مظلومیتتو عشقه😂😂😂😜

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم