2777
2789
عنوان

لاغرری😖

233 بازدید | 28 پست

دوستان اگه تاپیک لاغری میشناسید معرفی کنینننن لطفاااا میخوام عضو شم🙁

فقط 39 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

میخای لاغر بشی؟

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
میخای لاغر بشی؟

اررره😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا تاپیک خانومای ۸۵ کیلویی من ۱۳ کیلو کم کردم تقریبا و حتی بیشتر

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
بیا تاپیک خانومای ۸۵ کیلویی من ۱۳ کیلو کم کردم تقریبا و حتی بیشتر

میشه لینکشو بدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم کمکی خواستی من در خدمتم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
اررره😭

خوشبحالت😭😭

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
عزیزم کمکی خواستی من در خدمتم

ای جانمم میخواستم بدونم توی چه مدت میشه ۶ کیلو کم کرد؟

من قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۹ هست میخوام بشم ۵۳ ولی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم😭😭😭و اینکه چند کالری تو طول روز بخورم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبحالت😭😭

قدت چندده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جانمم میخواستم بدونم توی چه مدت میشه ۶ کیلو کم کرد؟ من قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۹ هست میخوام بشم ۵۳ ولی ن ...

عزیزم اینکه تو چ مدتی میشه وزن کم کرد بستگی به متابولیسم یا همون سوخت و ساز بدنت داره.بدن ادمها با هم متفاوته یکی ممکنه یک کیلو در ماه کم کنه یکی چهار کیلو.اما اگه بخوای نرمالشو حساب کنی باید هفته نیم تا یک کیلو کم بشه.راجع به کالری هم بستگی به میزان کالری دریافتیت و مصرفی یا همون فعالیتت داره.برنامه کالری شمار زیره میتونه کمکت کنه.اینکه بعضی وقتا نمیتونی جلوی خودتو بگیری بهتره یه دستبند به دستت ببندی نشونه اینکه الان برنامه غذایی و ورزش داری وقتی افراط در خوردن کردی اپنو دیدی یادت میوفته و نمیخوری.شما باید شیرینی جات و روغن رو حذف کنی و مصرف نان و برنج رو کم کنی.ورزش های هوازی انجام بدی،تو خونه هم میتونی ورزش کنی

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
قدت چندده؟

163

عزیزم اینکه تو چ مدتی میشه وزن کم کرد بستگی به متابولیسم یا همون سوخت و ساز بدنت داره.بدن ادمها با ه ...

مرسی عزیزممم😍😍😍😚😚😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزممم😍😍😍😚😚😚

موفق باشی عزیزم

خانما ببخشید به نظرتون با وزن ۵۶ کیلو و قد ۱۶۵ بد هیکل محسوب میشی؟

به نظر من که عالی هستیی

1
5
10
15
20
25
30
35
40