2777
2789
عنوان

هشدار مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امثال شما زیادن  در برابر فهمیدن مقاومت میکنن  عین کرونا

و با این افکار حالا حالاها ما با کرونا مشکل ها داریم  دوستم پزشک کشیک  گیلانه  تعریف میکرد خانمی را مشکوک به کرونا بستری کردن پسرش دادو فریاد که مادر من را دارین انگ میرنیر گفتن خودت  هم مشکوک هستی و باید قرنطینه بشی شروع کرده فریاد زدن بعد گفته اره اره من کرونا دارم شروع کرده به تف کردن و سرفه کردن سمت اینا  فقط فرهنگ را نگاه کن  بعد حراست اومده  به اون بدبخت هام شروع کرده  تف کردن و سرفه کردن    و میگفت این افکار از خود کرونا خطرناک ترن 

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

همین الانم خیلیا ناقل هستن خودشون نمیدونن. بعد از ۱۰روز مشخص میشه. تو روخدا تا میتونید رعایت کنین. ما که فقط قرصا و شربتای تقویتی، ویتامین سی مصرف میکنیم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خوب دقیقا این مسخره بازی ها تموم بشه نمیمیریم هزار درد دیگه گرفتیم

آره والا..استرس و اضطراب..بیچاره همسرامون با این اقتصاد داغون دم عیدی کارشون رونق داشت اونم اینجوری شد..به عقلمونم نمیرسید اینجوری گرفتار شیم..

به نظرم همون اول كه ويروس سرايت كرد

سهل انگارانه برخورد شد

و از كنترل خارج شد

اما از اين به بعد چكار ميشد كرد؟

هر كس آتش به اختيار بايد مواظب و مراقب حال و سلامتي خود و خانواده و عزيزان و در بحث كلانتر

هموطناش باشه 

موضوع خيلي جديه

هر كدوم بايد از خود و اطرافيانمون فرهنگ سازي رو شروع كنيم

سفر و خريد و رفت و آمدهاي بي جهت

دنبال سيسموني گشتن خانم هاي باردار تو مراكز خريد

اينا همش تاسف بر انگيزه 

من خودم رو مسئول سلامت خانوادم ميدونم

الان دقيقا ٧روز بيشتر هست كه از خونه خارج نشديم

شنبه هم سر كار و مدرسه نخواهيم رفت

سلامت خود و بچه هام رو فداي نمايش اقتدار

رئيس جمهور نمي كنم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
آره والا..استرس و اضطراب..بیچاره همسرامون با این اقتصاد داغون دم عیدی کارشون رونق داشت اونم اینجوری ...

همه بیچاره شدن همه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
تا ۱۴ روز نهفته میمونه

و چهارده روز دیگه  بنظرم فاجعه بزرگ در راهه  چون بیماری خودش را نشون  میده و آمار  مبتلایان با این سهل انگاری گرفتن و بیخیال بودن بعضی ها  چندین برابر میشه

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن