2777
2789
عنوان

هشدار مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 66 پست
تا ۱۴ روز نهفته میمونه

بله متاسفانه‌. من که مامانم میگه حتی میوه هم نمیشه خرید استفاده کرد، معلوم نیست دست کی بهش خورده. ققط داروی تقویتی باید خورد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم باید تحمل کنی، منم با خانوادم تلفنی در تماسم. با واتساپ تماس. تصویری داریم

باور کن اعصاب و روانم ریخته به هم..من خونه ام کاری بیرون ندارم..اما همسرم از صب۷بیرون تا۳شب ..اون بیچاره چیکارکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه‌. من که مامانم میگه حتی میوه هم نمیشه خرید استفاده کرد، معلوم نیست دست کی بهش خورده. قق ...

اتفاقا  میوه و سبزیجات بخورین ولی حسابی بشورین  و فکر میکنم  الان باید  وسواس تمیزی مثل بعضی  حانمها که وسواس شدید دارن انجام بدین  ولی عادت بهش نکنیم این مرحله بگذره

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

من قنادم  امروز کلی سفارش داریم  کی اخه شیرینی میخوره الان

حالا که مردم مراعات نمبکنن ممنون میشیم ازتون که شما بیشتر رعایت کنید، مخصوصا که مردم با دست های آلوده میان مغازتون

پول، کارت عابر بانک، سرفه

اتفاقا  میوه و سبزیجات بخورین ولی حسابی بشورین  و فکر میکنم  الان باید  وسواس تم ...

من که عادت کردم رفت..از کارو زندگی افتادم یه دستم ضدعفونی کننده یه دستم دستمال..پنبه..یه پامم که روشویی هی دستامو میشورم..بخدا ورم کردن دستام..ناخنامم تا ته گرفتم..دست خودم نیست استرس دارم

اتفاقا  میوه و سبزیجات بخورین ولی حسابی بشورین  و فکر میکنم  الان باید  وسواس تم ...

عزیزم درست میگی ولی اینا همش در تماس با دست هست. میدونی این میوه ها و سبزی ها چقدر دست به دست میشه تا میرسه به میوه فروشی. باز همونم ریسک داره. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من که عادت کردم رفت..از کارو زندگی افتادم یه دستم ضدعفونی کننده یه دستم دستمال..پنبه..یه پامم که روش ...

نه عزیزم استرس نداشته باش، شما داری درست رفتار میکنی

الان خیلی ها همینطورن، منم همینجوریم

حالا که مردم مراعات نمبکنن ممنون میشیم ازتون که شما بیشتر رعایت کنید، مخصوصا که مردم با دست های آلود ...

بخدا یه مشتری هایی داریم که فقط دوست دارم ببرمشون حموم😁

چشم عزیزم والا ما خودمون از استرس بیچاره شدیم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘