خواب بودم احساس سرگیجه بهم دست الان فقط وقتی دراز می کشم ب سمت راست یا چپب شدت زمین دوره سرم میچرخه..
حالت تهوع هم دارم
تا حالا اینجوری شدین؟؟
چالش بامداد خمار 🍂 گروه آبی🦋وزن اولیه۷۸🗨هدف ۷۰💙قد ۱۷۳�🧿 میخواهم تا دوردست ها سفر کنم..میخواهم به شادمانی روحم دست یابم و حد و حدودهای که میشناسم دگرگون سازم و احساس کنم که ذهن و روحم میبالد..میخواهم زندگی کنم وجود داشته باشم..باشم و حقیقت را از درون خودم بشنوم😇
چالش بامداد خمار 🍂 گروه آبی🦋وزن اولیه۷۸🗨هدف ۷۰💙قد ۱۷۳�🧿 میخواهم تا دوردست ها سفر کنم..میخواهم به شادمانی روحم دست یابم و حد و حدودهای که میشناسم دگرگون سازم و احساس کنم که ذهن و روحم میبالد..میخواهم زندگی کنم وجود داشته باشم..باشم و حقیقت را از درون خودم بشنوم😇
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
فک کن ببین چیزی نخوردی اینجور بشی قبلش ترشس چای سبز و...کم خونی هم همین علائم داره یل شاید نزدیک پری ...
ما دیشب شام دیر خوردین ساعت ۱۲ تهچین
ب نظرت ب خاطر اونه؟
بادلخوری به خــ♡ــدا گفتم : درب آرزو هایم را قفل کردی و کلید راهم پیش خودت نگه داشتی 💔 خــدا لبخندی زد و گفت: همه عشــقم این است ک به هوای این کلید هم ک شده گاهــی به من سر میــزنی ❤️