2777
2789
عنوان

كرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 72 پست
ربطش ب همین بی ربطیشه.میگن اینطوری انجام ندی بهتره بدنت قوی تره.اینطورشنیدم

ا.گ گرفتی،،، بعد استراحت کن،،،، و یکی از آپشن استراحت عدم روابط زناشویی، ن فرد سالم،،،، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂وای ما ایرانی ها عالمی هستیم برا خودمون وقتی ما تو یه خونه زندگی میکنیم همه چی مشترک هوایی ک ...

چکنیم خواهر.رنگ همونم تاکروناهست باس نبینیم😂😁

خدایاهیچی مادری روازفرزندش جدانکن.خدایاتوروخدا❤تیکرتولدمه❤
اکثرا همینن برا همین تعجب کردم😂😂😂😂انشاالله سایش بالاسرت مستدام

ممنون عزیزززم ❤️❤️

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
واقعا فک کردی کرونا فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه؟ 

ن اینطور فک نمیکنم ولی شوهرم صب تاشب سرکاره منم باردارم و سیستم ایمنی بدنمم نقص داره پسو دارم کلا میگم باید ۳متر اینا فاصله داشته باشیم باهم 

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
شوهر منم میگه اگه سک کنیم سیستم ایمنی بدنمون ضعیف میشه    

کاملا در اشتباه یه دکتری توییت زده بود رقص ورزش س ک س موسیقی خنده سیستم ایمنی رو تقویت میکنه..چون همشون باعث تولید آدرنالین تو بدن میشن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ن اینطور فک نمیکنم ولی شوهرم صب تاشب سرکاره منم باردارم و سیستم ایمنی بدنمم نقص داره پسو دارم کلا می ...

اگه همون لحظه ک از بيرون میاد لباساشو عوض کنه و دور از شما بذاره و یه دوش بگیره حله 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ولی عجیبه اگه گرمی میخورین و رابطه ندارین،، مشکوکه مشکوک😂😂😂

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa