2777
2789
عنوان

كرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بهونه است این ویروس تو هوا پخش میشه تنفسی یعنی تو یه خونه این یکی بگیره اون یکی هم میگیره..پس نداشتن رابطه چیزی رو عوض نمیکنه...باورش نکن اصلا

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

با رابطه منتقل نمیشه مگه اینکه وسطش به هم دست بدین🤣

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من شوهرم کلا 1 دیقه ماسک زد گفت خفه شدم 😂دستکشم میگه دستام عرق میکنه 😐

اکثرا همینن برا همین تعجب کردم😂😂😂😂انشاالله سایش بالاسرت مستدام

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
ما هم رابطه داریم هم بوس😐😐 من عجیبم یا شماها؟

بقیه😀دیگه شوخی با شوهر هم شوخی😀 

با رعایت نکات بهداشتی و ایمنی چیزی نمیشه بابا

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

عاقا اون ایدزه که نباید رابطه داشت.همین که توی یه خونه این خدایی نکرده ویروسو داشته باشین سریع انتقال میدین.مگه اینکه کلا توی دوتا اتاق مجزا زندگی کنید و درب خروج و ورودم جدا باشه😁

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

وا کرونا چه ربطی به رابطه داره 

بخوایم بگیریم همین که تو یه خونه هستیم میگیریم دیگه

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
جای شک کردن نداره.الان منم ب شوهرم میگم سمتم نیا بخاطر کرونا آیا خیانت کردم؟ب چ چیزا شک میکنید اخه و ...

واقعا فک کردی کرونا فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
جای شک کردن نداره.الان منم ب شوهرم میگم سمتم نیا بخاطر کرونا آیا خیانت کردم؟ب چ چیزا شک میکنید اخه و ...

عزیزم اگ شوهرت حتی دومتری توهم باشه تو میگیری ربطی ب رابطه نداره

❣🌝خدا جونم واسه همه چی شکرت🌼💓
اره دیگ فعلاانجام ندادیم.دخترمم کوچیکه هردقه ادمو بوس میکنه

😂😂😂😂وای ما ایرانی ها عالمی هستیم برا خودمون وقتی ما تو یه خونه زندگی میکنیم همه چی مشترک هوایی که تنفس میکنین دیگه چه کاریه نداشتن رابطه ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........