2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سری سایت های مدهبی آمادش دارن سفارش بده برات بیارن. هم ظاهرا رو پوست آهو نوشتن و هم گردن آویز و بازو بندشم برات میفرستن . و قبل انداختن نماز داره باید بخونیش . من نگرفتم ولی قبلا تحقیق کردم

من نوشتم برای دخترم. البته پوست آهو که پیدا نکردم. گفتن کاغذ زرد و خلاصه نوشتمش. اما اصلاً استفاده نکردم گوشه کشو تو خونه خاک میخوره. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
یه سری سایت های مدهبی آمادش دارن سفارش بده برات بیارن. هم ظاهرا رو پوست آهو نوشتن و هم گردن آویز و ب ...

اره دیدم ولی دوروغ چرا میترسم بگیرم دعای ید بدن بهم هرچی لولو دورم جمع شه😂

من گرفتم دو ساله پیش با تمام ادابش رو پوست برام نوشتن ... 

اما ننداختم گردنم چون دوست داشتم نماز مفصلشو ... قبلش انجام بدم بعد چند وقت که هی تنبلیم می‌شد یا شرایط جور نمی‌شد بالاخره انداختمش.

برا مشکل من که وسواس فکری شدیدی داشتم و ... بستن به بازوی راست مهم بود و اینکه قمر در عقرب نباشه اولین بار که میخای بندازی

با دعا و ثنا انداختم گردنم از اون موقع همیشه باهامه 

حس می‌کنم خوابهای ارومتری دارم... حس امنیت بهم می‌ده 

ان شاالله که بی اثر نباشه

فقط خدا ...
اره دیدم ولی دوروغ چرا میترسم بگیرم دعای ید بدن بهم هرچی لولو دورم جمع شه😂

نه بابا . متنش تو نت هست . با متن روی پوست مطابقت بده اگه یکی بود یعنی مشکل نداره . من خودمم برنامم هست بگیرم و از همین پیجا میخرم

آخه خواهرم خیلی عادی رو کاغذ نوشت و دوجا استفاده کرد یجا شوهرش ک دادگاهی داشت موفق شدن یجا برا دخترش ک دوستاش اذیتش میکردن 

میخواستن بنویسم دیدم خیلی آداب داره تعجب کردم