2777
2789
عنوان

سریال دل

274 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها بنظرتون کار مهرانه؟

به رستا تجاوز شده؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر نمیکنم کار مهران باشه 

اره صددرصد تجاور شده اما خب هم لباسش تنش بود هم هیچ کثیفی رو لباس نبود

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

نه کار مهران نیست. احتمالا کار خواهرشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
نه من میگم از طرف اون یاروئه که بابای رستارو تو کارواش تهدید کرد گفت عروسی دخترتو بهم میزنم

اره ممکنه اینم باشه

اصلا یادم نبود

به نکته ضخیمی اشاره کردی

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
نه کار کوروش تهامیه فکرکنم 

اون تو عروسی بود خودش

حالا تجاوز كرده باشه هر كى قايم شدن فرار و بهم زدن نداره 

خوب مى گفتى مى رفتى پليس به خانوادت ميگفتى 

كارش مثل دختراى كه تو از اين خانواده هاى متعصب و بسته توى شهر كوچيكن كه جور ديگه فكر مى كنن، بعد ظاهرش دختر تحصيل كرده امروزى و مدرن 🙄

سريال فوق چرتى 

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن