2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست
من که تا هفت دیدم چیه آخه بازیگراش خیلی ضیف کار کردن مخصوصا رستا

منم هروقت رستارو میبینم دیگه تصمیم میگیرم ابروهام برندارم به خودم نرسم☺خیلی راحته موهاش ژولیدس اصلا انگار گیریمش نمیکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل چیه ؟ همگناه رو ببین 

تاالان دیدم کنجکاوم

همگناه خوبه؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
نه من میگم از طرف اون یاروئه که بابای رستارو تو کارواش تهدید کرد گفت عروسی دخترتو بهم میزنم

اوو فک نکنم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
نه کار مهران نیست. احتمالا کار خواهرشه

😳

نه کار کوروش تهامیه فکرکنم 

ن بابا ب اون چه

مگ خاطرخاشه؟

یا مهران  یا نکیسا  یا یکی که مادرشوهرش فرستاده

نکیسا کیه

ن بابا ب اون چه مگ خاطرخاشه؟

فکرکنم‌خاطر خواشه قسمت سیزدهش که تولد رستا بود براش کادو خریده بود خیلیم تو اینه ماشینش نگاش میکرد به باباشم هعی میگفت شما تو خونه مواظب رستا باشین من کارای گاراژ انجام میدم

😳

والا خواهرش یه طوریه

چون چند بار با مامانش حرف زد راضی نبود از زندگی که داره.

شاید از حسودیش باشه

در کل توی اون فیلم اگر بخواییم بگیم کار یه مرده که یا کوروش تهامی یا مهران یا اونی که بابای رستا رو تهدید کرد. مرد دیگه ای تو اون فیلم نیست.

مهران  که نبود. کوروش تهامی هم تو عروسی بود خودش.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
آخه اونم اومد تهدید کرد و دییییگه خبری ازش نشد الان همه فکر میکنن کار مهرانه ولی خب معمولا تو فیلما ...

چی بگم ولی ظاهر دزده شکل مهران بود

چی بگم ولی ظاهر دزده شکل مهران بود

نه مهران چاق تر بود 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
فکرکنم‌خاطر خواشه قسمت سیزدهش که تولد رستا بود براش کادو خریده بود خیلیم تو اینه ماشینش نگاش میکرد ب ...

من فک میکردم خاطر خواهه خواهرشه