2777
2789
عنوان

دسر ، غذا

337 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها لطفا هر دسر و غذایی رو که درست کردین و خوب بوده رو دستورش رو اینجا بزراید ، اگه گذاشتت دستورش براتون سخت اسمشو بگید

فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم وقتی دستوز پخت و اسمارو گذاشتن لایک کنید تا منم بلد بشم

اهان ، خودتون چه چیز خوبی درست کردید؟

دسر پاناکوتا ، بستنی پلمبیر، خورشت ماست😋(دسراصفهانی)

غذا هم استامبولی، فسنجون، ماهیچه پلو 🥰🥰🥰🥰

دستور پخت همشون رو بخوام بگم خیلی زیادن 😑

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
دسر پاناکوتا ، بستنی پلمبیر، خورشت ماست😋(دسراصفهانی) غذا هم استامبولی، فسنجون، ماهیچه پلو 🥰🥰🥰🥰 ...

کدومش خوشمزه تر بوده؟

اهان ، خودتون چه چیز خوبی درست کردید؟

قبل پخت

همین الان خمیر گرفته بودیم پیتزا پختیم خمیرا اضافه اومد اینو پختم برا اولین بار انقدرم خوشمزه شده 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
قبل پخت همین الان خمیر گرفته بودیم پیتزا پختیم خمیرا اضافه اومد اینو پختم برا اولین بار ان ...

توش چی زدی؟

کدومش خوشمزه تر بوده؟

از دسرها خب مشخصا خودم عاشق خورشت ماست هستم

ولی مشکل درست کردنش

غذاهم فسنجون  

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️