2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوساله اقدامم هنوزم نیومده ینی نمیدونم پری عقب افتاذه بااین اوضاع ازمایشگاه نویشه رف

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
بعد سه سال و نیم یه سقطم پارسال داشتم صبور باش عزیز مشکلت چیه؟

هم تنبلی تخمدان هم اسپرم شوهرم ضعیفه

اخه شوهرم بهم گفت فلانی بچشو میخاد سقط کنه میخای بده به ما😳۷ساله من ازدواج کردم شش ساله بچه میخایم از این حرف شوهرم داغون شدم مگه چندساله که من به این چیزا فک کنم اخه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بعد شش سال میکروکردم از وقتی باردارشدم اولش لکه بینی داشتم و ترس بعدش بد سرما خوردم تا خوب شم انفلونزا اومد وحالت تهوع کم کم میخواستم هفته یبار برم خونه مامانم کرونا اومد خدا تا اخرشو بخیر کنه س ماه و ی هفته س بیرون نمیتونم برم مگه دکتر ولی بازم خدا روشکر فدای سرش

ان شاالله روزیت شه

بعد شش سال میکروکردم از وقتی باردارشدم اولش لکه بینی داشتم و ترس بعدش بد سرما خوردم تا خوب شم انفلون ...

خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن مشکلت چی بود من انتقالای منفی دارم نمیدونم چرا منفی میشه بچه اولته؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
هم تنبلی تخمدان هم اسپرم شوهرم ضعیفه اخه شوهرم بهم گفت فلانی بچشو میخاد سقط کنه میخای بده به ما😳۷س ...

نه ناامید نشو همه مراحل درمان رو رفتید؟

ببین ورزش حتما خودت برو 

شوهرتم حتما حتمااا بفرست چند مرحله زالو بندازه

ما امتحان کردیم خییلی خوب شد

عسل و زل رویال هردو بخورید

وینامین ای دی زینک سی همه رو هردو استفاده کنید 

من ماه اخر ک نتیجه گرفتم سرکار میرفتم زده بودم به بیخیالی لتروزل هم خوردم

شوهرت خییلی مهم کاری که گفتم رو انجام بده حتما