2777
2789

هنوز یه ماهی مونده تا دادکاه طلاقم بده

از چند وقت پیش ول نمیکرد الان خبر طلاقم رو شنیده هی پاپیچه خونوادم میشه برا ازدواج

گفتم بهش بگید مهریه نمیخوام باید حق طلاق بهم بدی با سایر حقوق برابر

گفتم حتما اینم از اون مرداس بدش میاد خق طلاق میره دیگه ول میکنه

برگشته گفته بابام میگه چه زن خوبی همچین زنای قانعی این دوره زمونه کم گیر میان حقوقت سرجاش 30 تا سکه هم کادو خودم میزنم برات😐😐

ششششششششت  به کاهدون زدم.......

الان من هنوز طلاق نگرفتم بعد اون حداقل یکی دو سال زمان لازم دارم خودمو پیدا کنم چیکارش کنم میخوام بهش بگن تصلا قصد ازدواج ندارم ول کنه بره😑😑😑

وسط کرونا چی میگه این😐😐

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیافه من😕😕😕😕

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
بگو من تا یکسال بعد طلاقم قصد ازدواج ندارم.که البته درستشم همینه.

شاید اصلا کلا ازدواج نکنم

ولی پسره خوبیه همه میگن ازدواج قبلیم برخلاف نظر خونوادم بود و باختم برعکس اینو خونوادم خیلی قبول دارن

خوبه خانوادت یا اطرافیانت عکس العمل نشون نمیدن،من ۲۰ سالمم تموم نشده بود،یه جوری بعد از جدایی باهام رفتار میکردن،انگار یه زن خ..ب هستم،خودم دیگه به خودم شک میکردم،میشه نگی لابد جلف بودی؟نبودم،سرم تو لاک خودم بود

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
خوبه خانوادت یا اطرافیانت عکس العمل نشون نمیدن،من ۲۰ سالمم تموم نشده بود،یه جوری بعد از جدایی باهام ...

نه من خونواده خوبی دارم فامیلامونم به جز عموم همشون بامرامن

قاطع بگوبایدخوب فکروتحقیق کنم .من قاطع نبودم طرفم هی گیردادبایدزودعقدکنیم وتولدم باشه وفامیلمون داره میمیره باتردیدعقدشدم الان اوضاموببین؟روبچش شک ونگرانی داری؟توایران روقوانبن نمیشه زیادحساب کردعوض میشن هی .خب تحقیق کن بزارآروم شی اشتباهه منوتکرارنکن یه خاستگاره سرتقوتاردکردم زرتی بااین خره عقدشدم  فکرم درگیرچجوری کنارکشیدنه اون بوداینوخوب ندیدم تاوقتی فکرت درگیره هیچ تصمیمی نگیرقولی ام نده نزارخدای نکرده مهرطلاق بشه دوتا.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز