2777
2789
عنوان

کیک یخچالی+عکس

1453 بازدید | 22 پست

۲ ق غ نشاسته ذرت

۲ پیمانه شیر

۱/۳ پیمانه پودر قند یا شکر

۲۰ گرم کره

بیسکوویت پتی بور

اول نشاسته رو با مقداری از شیر حل می کنی بعد با باقی شیر و شکر میریزی تو ظرف لعابی روی حرارت تا سفت شه‌ وقتی شروع کرد به سفت‌شدن‌کره اضافه می کنی میتونی کاکائو یا شکلات هم اضافه کنی غلظتش باید مثل ماست شه

کف ظرف اول مایه رو می ریزی بعد بیسکوییت می چینی همینجوری الایه لایه مثل لازانیا

و میره تو بخچال ترجیحا شب تا صبح 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

خیلی آسون و کم خرجه

یادم رفت بنویسم وانیل هم به مواد شیری بزنید

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بجای نشاسته ذرت نشاسته گندم باشه؟؟؟

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
میشه بجای نشاسته ذرت نشاسته گندم باشه؟؟؟

راستش نمیدونم امتحان نکردم 

برا کسی که دیابت داره نمیشه آخه .... شکر یا پودر قند نریزم خوب نمیشه.؟

شیرین نمیشه دیگه

امتحان کن ببین چه طعمی میشه👍

ممنونم عزیزم روز خوبی داشته باشی💟

همچنین عزیزم خواهش می کنم❤️

برا کسی که دیابت داره نمیشه آخه .... شکر یا پودر قند نریزم خوب نمیشه.؟

نریز عزیزم ببین بسکوییت خورد کن مربع مربع بعد توی یه طرف به روش بن ماری شکلات تخته ای رو آب کن بعد از اینکه از شد خامرو بهش اضافه کن با یکمی روغن مایع بعد بزار رو حرارت یکم مخلوط کن بعد بریز رو بسکویتها مخلوط کن گردو هم میتونی اضافه کنی بعد بریز تو یه ظرف روشو صاف کن بعد شکلات بریز دوباره بسکوییت هم پودر کن روش