2777
2789
عنوان

کیک یخچالی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 22 پست
عزیزم پیمانه همون پیمانه پلوپز استفاده کنم؟

نه پیمانه استاندارد که ۲۵۰ میل هست میتونی از لیوان فرانسوی استفاده کنی دقیقا همونه یا لیوان معمولی هم میشه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاکائو از کجا بخرم؟ یا پودر کاکائو هم میشه؟

از کاکائو منظورم همون پودر کاکائو بود عزیزم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
نشاسته و شیرو رو حرارت حل کنم؟؟

نه اول مقداری از شیر رو با نشاسته حل می کنی بعد همراه باقی شیر و شکر و وانیل میذاری رو حرارت

ظرفتم لعابی باشه یا تفلون کاملا نچسب که بو‌ نده البته

ممنون از توضیحاتت مهربون😘😍

خواهش می کنم عزیزم امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد

نریز عزیزم ببین بسکوییت خورد کن مربع مربع بعد توی یه طرف به روش بن ماری شکلات تخته ای رو آب کن بعد ا ...

چند ساعت بزار یخچال اگه بخوای قالبی هم در بیاری سلفون یا کیسه فریزر بنداز ته ظرفت