خانما نمیدونم شماها کودوم منطقه یا کجایه ایرانید والا ما تازه جنوب شهرم هستیم تهرانیم. زناشون چنان خودشونو درست میکنن میرن بیرون ک دهنه ما ک زنیم باز میمونه چه برسه به مردا. تازه خودم دیدم افه میانو عشوه خرکی دنباله مردایه زن دارن به خدا. نمیدونم چه مرگشونه اینهمه پسر اینهمه مرده مجرد چرا میخوان اوار شن رو زندگیه کسه دیگه خونشونو بسازن. انقد ک پایین شهر انقد کلاس میانو ارایش میکنن به خدا بالاشهریا ازین کارا نمیکنن. شوهرم رفت مغازه اومد یه چیز برام تعریف کرد شاخ دراوردم اگه برادرش نبود میگفتم دروغ گفته.
میگفت خانومه تو مغازه پشته شوهرم بوده اومده بره بیرون ندیده اون خانومو پاش اروم خورده به ایشون. بعد گفته شوهرم ببخشید . خانومه گفته واه چرا معذرت خواهی انشالله این کار باب اشناییمونه مشکلی نداره😩😨 بعد شوهرم میگه رنگم عوص شد به معازه دار گفتم سریع کارتو بکش برم .مغازه دار لفت میده شوهرم عصبی میشه بعد میگه جرا عجله میکنی خانوم وایساده بزار کارت تموم شه برسونت😐 کیسه به این خوبیو از دست نده میگه گفتم متاهلم دوتا بچه دارم مغازه داره گفته عه چه حیف چه جوونی چه زود مزدوج شدی میگه سریع دراومدم بیرون داشتم وحشت میکردم.😤