2777
2789
عنوان

شوهره ادمو میخوان تو روزه روشن بدزدن پناه برخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 60428 بازدید | 787 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حدود شیش هفت سال پیش داشتم از دانشگاه میومدم یه خانم و آقایی سی و پنج شیش ساله، از کنارم رد شدن منم کولم بزرگ بود خورد به مرده، خانمه شروع کرد به توهین کردن که دارم شوهرش رو اغفال میکنم و بهش نخ دادم ، اینقدر حالم بد شد که حتی درست جوابشون رو ندادم، من اون موقع بیست و یکی دوسالم بود و بچه داشتم، بعد مرده به قدری قیافش ضایع بود که میزاشتیش دم درم کسی نمی‌برد نمیدونم این همه توهم از کجا اومده بود 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
حدود شیش هفت سال پیش داشتم از دانشگاه میومدم یه خانم و آقایی سی و پنج شیش ساله، از کنارم رد شدن منم ...

از اون زنایی بوده که تو خیابون دست شوهررو میگیرن محکم

چیدر بدم میاد از این زوجا

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
از اون زنایی بوده که تو خیابون دست شوهررو میگیرن محکم چیدر بدم میاد از این زوجا

خیلی غربتی بود چه اعتماد به نفسی هم به شوهر داغونش میداد ، چند دقیقه بعد که شوهرم که اومد دنبالم اینقدر شوک بودم تو ماشین یه دفعه زدم زیر گریه 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
خیلی غربتی بود چه اعتماد به نفسی هم به شوهر داغونش میداد ، چند دقیقه بعد که شوهرم که اومد دنبالم این ...

ای بابا

خیلی زشته واقعا اینطور برخوردا

خدا نجاتشون بده

شک خیلی چیز بدیه

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
نمیدونم فاز این دخترای خیلی جوون چیه  داری با همسرت راه میری با چشمشون دارن میخورن مردا رو ,یه ...

نمیدونم والا شاید محل زندگی ما یه کشور دیگس که از این موارد نمیبینیم😳😳دخترای جوون الان مخصوصا که همه زیبا و خوشتیپن..واقعا چرا باید دنبال شوهرای شما باشن ؟؟دیگه قرار نیست یکی تا چشمش میفته به قیافه یه مرد دلیلش نظر داشتن بهش باشه بخواد نخ بده😐😳اووف من اخر کلافه میشم تو این سایت

💖💖💖💖💖💖

میگم اگه همسر استارتر دزدیده نشده انشالله سالمه بگید عکس بذاره منم ببینم خب. شماها دیدینش ؟؟؟؟؟ به چشم برادری نگا میکنم. والا من تو کار جنس دست دوم نیستم. عاشق عشق خودمم😔

فقط مشتاق شدم. 

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
نمیدونم والا شاید محل زندگی ما یه کشور دیگس که از این موارد نمیبینیم😳😳دخترای جوون الان مخصوصا که ه ...

بعضیا ‌واقعا میترسن‌ . 😑 پسرداییم ۱۰ سال عاشق من بود. من اما نمیخواستمش. تو محضر و تالار زنش با چشاش منو میخورد. تو محضر چشاشو گرد کرد بهم‌ 😂😂😂 اوایل تا میخواس با من حرف بزنه زود میبردش😑 خب بابا من اگه میخواستم اون موقع قبولش میکردم دیگه. 

بعضیا واقعا توهم میزنن. 

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

خانما نمیدونم شماها کودوم منطقه یا کجایه ایرانید والا ما تازه جنوب شهرم هستیم تهرانیم. زناشون چنان خودشونو درست میکنن میرن بیرون ک دهنه ما ک زنیم باز میمونه چه برسه به مردا. تازه خودم دیدم افه میانو عشوه خرکی دنباله مردایه زن دارن به خدا. نمیدونم چه مرگشونه اینهمه پسر اینهمه مرده مجرد چرا میخوان اوار شن رو زندگیه کسه دیگه خونشونو بسازن. انقد ک پایین شهر انقد کلاس میانو ارایش میکنن به خدا بالاشهریا ازین کارا نمیکنن. شوهرم رفت مغازه اومد یه چیز برام تعریف کرد شاخ دراوردم اگه برادرش نبود میگفتم دروغ گفته.

میگفت خانومه تو مغازه پشته شوهرم بوده اومده بره بیرون ندیده اون خانومو پاش اروم خورده به ایشون. بعد گفته شوهرم ببخشید . خانومه گفته واه چرا معذرت خواهی انشالله این کار باب اشناییمونه مشکلی نداره😩😨 بعد شوهرم میگه رنگم عوص شد به معازه دار گفتم سریع کارتو بکش برم .مغازه دار لفت میده شوهرم عصبی میشه بعد میگه جرا عجله میکنی خانوم وایساده بزار کارت تموم شه برسونت😐 کیسه به این خوبیو از دست نده میگه گفتم متاهلم دوتا بچه دارم مغازه داره گفته عه چه حیف چه جوونی چه زود مزدوج شدی میگه سریع دراومدم بیرون داشتم وحشت میکردم.😤

نمیدونم والا شاید محل زندگی ما یه کشور دیگس که از این موارد نمیبینیم😳😳دخترای جوون الان مخصوصا که ه ...

عزیزم من اصلا سخت گیر نیستم امروزیم. اصلا سخت نمیگیرم به شوهرم با دختر خاله ها و دختر داییاش مصه خواهرش رفتار میکنه میگن میخندن نه زیاد معمولی حتی باغریبه هم حرف بزنه مسکلی ندارم اما کسی پاپیچ شه خب هر زنی حسادتش گل میکنه دیگه این تعجب اور نیست ک 😏😐