2777
2789
عنوان

خرید و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 50 پست
بعضیا حالیشون نمیشه خب.  خانواده همسر من تحت هرشرایط باید مهمونی برن همش

واقعا یعنیا عید دیدنی جز واجباته حالا شوهرم میگه دیرتر میریم شهرستان عید دیدنی باهاشون نمیریم 

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا چه بی شخصیتن بگید مریضیم نه میایم نه کسی بیاد لابد از اینان که روبوسی هم میکنن؟

همسرمم مثل خانوادشه مهمونی دوس داره. انگار افسردن که همش باید دور هم باشن 

آره کلا بهداشت صفر. اینروزا انقدر حرص خوردم گفتم جدا شم خودمو راحت کنم برای این فرهنگ و بهداشت😐😑 ولی دلیل موجهی نیست و باید به حرص خوردنم ادامه بدم

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

والا ما خودمون به فکر خودمون نیستیم بعد از دولت شکایت داریم

اره اگه الان بحث از سیاست و فرهنگ بشه دو ساعت برات سخنرانی میکنن پای عمل که برسه کوچکترین کار رو نمتونیم انجام بدیم

واقعا یعنیا عید دیدنی جز واجباته حالا شوهرم میگه دیرتر میریم شهرستان عید دیدنی باهاشون نمیریم 

خانواده همسر من که چندشب پیش عروسی بودن. عروسی رو طرف تو خونش گرفته. در این حد بهداشت و سواد صفر

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

بخدا بهم میریزم وقتی میبینم خیلی زیاد اهمیت نمیدن به ایم موضوع 

حرص نخور 🌼🌸

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
کرو نا که هیچ بدترش هم بیاد جلو خرید منو نمیگیره😁😂🍭

والا زامبی ام بریزه تو خیابون من با زره و کارد و لباس جنگی میرم خرید چون هییییییچی ندارم یهو زدیم عید همه چی عالی شد بیماری رفت من میمونمو کوله باری از لباسای قدیمی

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
خانواده همسر من که چندشب پیش عروسی بودن. عروسی رو طرف تو خونش گرفته. در این حد بهداشت و سواد صفر

چه بد حالا این همه میگن همینجوری منتقل میشه ویروس دیگه

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  

مام می‌خواستیم تغییر دکوراسیون بدیم چند جام رفتیم برای کاغذ دیواری و ... ولی خورد به کورنا دیگه موندیم تو خونه امسال قسطامون تموم شده بود میخواستم وسیله جدید بگیرم 

پرستار nicu
چه بد حالا این همه میگن همینجوری منتقل میشه ویروس دیگه

دقیقا. ما خانوادگی تحصیلاتمون تو این زمینست. اونا تحصیلات پایین تر و بی ربط و اصلا رعایت نمیکنن، تو روستا زندگی میکنن بهداشت صفر. واقعا سخته تحمل همچین آدمایی. همسرم از خانوادش بدتره