2777
2789
عنوان

خرید و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 50 پست
وای توروخدا فکر عيد و از سر تون بیرون کنید بابا بمونید تو خونه ها اون به خاطر هم خودتون هم بقیه  ...

😂😂😂تو بگو کی گوش میده...بزار برن

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نخر و جایی هم نرو انقدر از این عیدا میاد و میره و سلامتی دیگه بر نمیگرده

بعضیا حالیشون نمیشه خب. 

خانواده همسر من تحت هرشرایط باید مهمونی برن همش

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

منم خرید نکردم و دقیقا شرایطم‌ مثل شماس...عید منم میرم خونه مادرشوهرم شهرستان نه لباسی نه کفشی نه آر ...

باز اراشگاه رو ادم میشه خودش تو خونه انجام بده 

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  

کرو نا که هیچ بدترش هم بیاد جلو خرید منو نمیگیره😁😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

امروز   ما معلم ها فرستادن  مدرسه 

که مدزسه ها ضد عفونی  بشه   از شنبه  کلاس ها 

دایر  کننن 

خواهشمتدم  

بچه هاتون نفرستید   مدرسه 

یه سال  دیر تر   دکتر  بشن   

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
بعضی حالیشون نمیشه خب  مثلا خانواده همسر من تحت هرشرایط باید مهمونی برن همش

وا چه بی شخصیتن بگید مریضیم نه میایم نه کسی بیاد لابد از اینان که روبوسی هم میکنن؟

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم