2777
2789
عنوان

خرید و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 50 پست
مام می‌خواستیم تغییر دکوراسیون بدیم چند جام رفتیم برای کاغذ دیواری و ... ولی خورد به کورنا دیگه موند ...

منم خیلب برنامه داشتم کنسل کردم کارگر گرفتم کمکی برا خونه تکونی کنسل کردم ایشلا سال دیگه تغیر دکوراسیون بدی 

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  
خانواده همسر من که چندشب پیش عروسی بودن. عروسی رو طرف تو خونش گرفته. در این حد بهداشت و سواد صفر

حالا من ب مامانم میگم برای مراسم عقد برنامه نریز ب همه بگو ب خاطر مریضی مراسم نمیگیریم خودشون برن محضر عقدکنن حتی ماخواهر برادرام نریم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا امسال عیدو جابه جا کنن بزارن ۱ تیر تا ۱۳ تیر همه کاراهم می کنیم مثل بچه ها می مونید خوب یه وقتایی شرایط اضطراری پیش می آد دیگه صبور باشید شاید ایشالله تا یه هفته به عید او کی شد

امروز تو تي وي گفت خداقل تا ارديبهشت درگيرشيم پس بيخياله عيد بايد بشيم

والا الان که تعطیل کردن یه عده پاشدن رفتن سمته شمال بیچاره شمالیا 😑😑

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  
والا زامبی ام بریزه تو خیابون من با زره و کارد و لباس جنگی میرم خرید چون هییییییچی ندارم یهو زدیم عی ...

دقیقا😂😂😂😂😂😂😂😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥