2777
2789
عنوان

کی مثل من کلافه شده از خونه نشستن

218 بازدید | 18 پست

نمیخام انرژی منفی بدم ولی واقعا این چه زندگی هر روز یه بساطی داریم ما چجوری میشه انرژی مثبت داشت وقتی پشت سرهم هی داره بلا سرمون میاد 

الانم که این مریضی کوفتی درسته کلا دنیا درگیرشن ولی کل دنیا که اندازه ی ما تو این دو سه سال اخیر مصیبت ندیدن تا آدم میاد به خودش روحیه بده یه بحران پشت سر بذاره یکی دیگه از راه میرسه‌‌.‌.‌‌‌..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی  میگن همه دنیا همینه بابا همه دنیا مثل چین و کره جنوبی و ایتالیا کجا مثل ایرانی ها زندگی داشتن... هر سال یه مصیبت گرونی و بدبختی و هزار کوفت و زهر مار دیگه  

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

ولی من راصی ام از خونه نشستن 

قبلا ی شب در میون خونه مامانمو مادرشوهرم بودیم همش میگفتن شام بیاید اینجا 

ی دوش وقت نمیشد بگیریم با ی بچه یکسابه 

شبا ودتر از ۱ نمیخوابیدیم

ولی الان ب همه چیم میرسم 😁

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

بیرون میرم همه جا میرم جدی میگیرم ولی اهمیت نمیدم رعایت میکنم سخت نمی‌گیرم قوی باشید حتی خدایی نکرده ام کرنا بگیرید درمان میشید

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
واقعا پوکیدیم  خونه ی کسی ام نمیشه رفت😢

دم عیدی بجای اینکه مردم تو رفتو آمد و خرید عید باشیم همه بس نشستیم تو خونه امیدی هم به این دولت نداریم که درستش کنن تو شرایط عادی سطحی ترین مشکلاتم نمیتونن درست کنن تاکی وضع قراره این باشه خدا میدونه

ولی من راصی ام از خونه نشستن  قبلا ی شب در میون خونه مامانمو مادرشوهرم بودیم همش میگفتن شام بی ...

شمام از دید خودت میبینی عزیزم ولی خیلی از مردم بخاطر همین خونه نشستنا کاسبیشون کساد شده و نزدیک عید نمیدونن باید چجوری از پس مخارج خانوادشون بربیان اوضاع برای مردم سخت تر شده

بچه ها میگن خوزستان هم سه نفر مبتلا شدن ،راسته؟میگن یه نفرشون هم فوت کرده

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️