sabaghaseme مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 عنوان بی بی هاله دار | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 43 پست بی بی هاله دار همراه با پری گیج شدم کسی تجربشو داشته خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢 1398/12/07 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73lina عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 2303 شما هاله رو دیدین؟ اره ولی برا منم این اتفاق می افته هر ماه ولی پریود میشم هاله اش کاذبه
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 کی خط افتاد؟ بعد۵دقه دیروز زدم بی بی ۱۰دقه بعدم پری اومد خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
73lina عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 2303 میگم شاید اقدامم دیر بود بخلطره اونه ۲۴بهمن اقدام کردیم خونریزی داری یا لکه بینی ؟
روهام33 عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 615 زیر پنج دقه هاله افتاد؟ امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 خونریزی داری یا لکه بینی ؟ اول لک قهوه ای بعد خونریزی مثل پری قبلیام خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
mamane_ayhan5 عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1160 من دوماهه اقدامم هرماه بی بی هاله داشت حتی واضح تر از این اما باردار نبودماین یکی از بی بی هامه
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 زیر پنج دقه هاله افتاد؟ نه بفده۵دقه خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 من دوماهه اقدامم هرماه بی بی هاله داشت حتی واضح تر از این اما باردار نبودم این یکی از بی بی هامه کیست نداری؟ خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 یعنی ربطی به روز اقدامم نداره؟ خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
mamane_ayhan5 عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1160 کیست نداری؟ این ماه میخوام برم سونو.میخوام کیت تخمک گذاری بذارم روزی که خط دوم پررنگ بود فرداش برم سونو که اندازه تخکای آزاد شده رو هم بدونم
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 من دوماهه اقدامم هرماه بی بی هاله داشت حتی واضح تر از این اما باردار نبودم این یکی از بی بی هامه ۱۲روزه اقدام کردم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
73lina عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 2303 من دوماهه اقدامم هرماه بی بی هاله داشت حتی واضح تر از این اما باردار نبودم این یکی از بی بی هامه من ۷ ماهه اقدامم هر ماه هم بی بی میزارم قطره چکونیا همه مثبت میشن ولی نواریا نه کاذب ندارن
mamane_ayhan5 عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1160 اینم بگم ماه اول بتامم مشکوک شد ولی 5روز بعد منفی شد و با 7روز تاخیر پری اومد
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 من ۷ ماهه اقدامم هر ماه هم بی بی میزارم قطره چکونیا همه مثبت میشن ولی نواریا نه کاذب ندارن نواریا بهترن یعنی آخه قبلا همینجوری واسه سرگرمی آبجیم اضافه تو خونه داشت میزدم منفی بود همین مدیکور خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢