2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

121 بازدید | 22 پست

سلام دوستای خوبم نهم وقت پریودمه دیشب باکلی امیدبیبی چک گذاشتم منفی بود 

اولین باری بود بعدسقطم اشک همسرمودیدم این ماه همش میگفت نازی بخدا توبارداری من حسش میکنم.....

دیشب ازذوق بیبی چک گرفت منفی بود 

من یکسال ونیم پیش سقط داشتم الانم هشت ماهه تو اقدامم...نمیدونین چقدر ذوق داشت این ماه 

ازصبح که نیست فقط دارم گریه میکنم....

مادرم خواب دیده بود یه دخترتوبغلمه و خودمم استخاره کردم عالی بود ولی نمیدونم چرانبود....

خدایا خستم ازبیبی چک منفی

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زوده هنوزعزیزم.بذاربعدموعدبزن

بیبی چک منفی منفیه هرکاری کنم منفیه😭

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
بیبی چک منفی منفیه هرکاری کنم منفیه😭

نه گلم قبل موعدنشون نمیده بذاریکروزبعدموعدیاروزموعد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

وایی چقدر فازه منفی میدی به خودت انشاالله باشین و اگه نشد ماه های آینده پس ما چی بگیم از آی یوآی کارمون رسیده آی وی اف و اونم امید نیست کار پدرامادرمون فقط شده گریه چون شوهرم تک فرزنده ولی من روحیمو حفظ میکنم واعتقاد دارم ناراحتی ونامیدی قطع نشه همینطوری ادامه داره

من روز موعدم مثبت شد سه روز قبل موعد مث شما منفی شد زود گذاشتی خواهر

تروقران راست میگی ؟ ینی امکانش هست؟

بخدادیگه دلم براشوهرم میسوزه دل خودم که داغون شده

وایی چقدر فازه منفی میدی به خودت انشاالله باشین و اگه نشد ماه های آینده پس ما چی بگیم از آی یوآی کار ...

قربونت برم ایشالا خدا یه دوقلو دخترو پسربهت بده بحق علی

ولی نمیدونی من چیاکشیدم که

نه گلم قبل موعدنشون نمیده بذاریکروزبعدموعدیاروزموعد

ینی امکان داره مثبت باشه؟

تروقران راست میگی ؟ ینی امکانش هست؟ بخدادیگه دلم براشوهرم میسوزه دل خودم که داغون شده

یه نفر ک گفت نه روز بعد موعدش مثبت شده و قبلش هنش منفی میشده، امیدت ب خدا باشه عزیزم انشاالله ب مرادت دلت برسی   

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
من روز موعدم مثبت شد سه روز قبل موعد مث شما منفی شد زود گذاشتی خواهر

ینی امکان داره مثبت باشه؟

منفی بود ناامیدنشدی؟

یه نفر ک گفت نه روز بعد موعدش مثبت شده و قبلش هنش منفی میشده، امیدت ب خدا باشه عزیزم انشاالله ب مراد ...

خداکنه همینطورباشه

تروقران راست میگی ؟ ینی امکانش هست؟ بخدادیگه دلم براشوهرم میسوزه دل خودم که داغون شده

تازه به شوهرمم گفتم منفیه که دلش رو صابون نزنه

بعد ک روز موعد دوخط شد

باور نمیکرد میگف مگه نگفتی منفی شده

شما ک ۸ ماه تو اقدامی باید بدونی روز موعد ببعد باید بی بی بزنی

تاااازه به نظر من اگه خدایی ناکرده این ماه نشد پیگیر دکترت بشو.انتظار سخته.نمیخواد بگی ۸ ماه اقدامم یگو یکسال اقدامم تا جدی ات بگیرن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ