2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست
ینی امکان داره مثبت باشه؟ منفی بود ناامیدنشدی؟

زود زدم

که تا موعدم تو توهم نباشم

روزگارم بگذره

ناامیدی رو به توهم بارداری ترجیح دادم

سه روز بعد هم که روز موعدم بود طاقت نیوردم باز زدم

سریع دوخط شد.تاپیکم هس

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

تازه به شوهرمم گفتم منفیه که دلش رو صابون نزنه بعد ک روز موعد دوخط شد باور نمیکرد میگف مگه نگفتی م ...

عزیزم من کلا تحت نظرم نزدیک یکساله اولاش اجازه اقدام نمیداد تنبلی دارم ماهی هفت تاامپول میزنم به این وقت اذان دیگه خستم تروخدابرام دعاکن

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کلا تحت نظرم نزدیک یکساله اولاش اجازه اقدام نمیداد تنبلی دارم ماهی هفت تاامپول میزنم به این ...

چرا iui نمیکنی پس

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

زود زدم که تا موعدم تو توهم نباشم روزگارم بگذره ناامیدی رو به توهم بارداری ترجیح دادم سه روز بعد ...

تروخدا برام دعاکن خیلی داغونم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
یجوری باردار شی و تهوع بیاد سراغت مث من که باورت نشه اون روز نزدیکه

تاپیکتودیدم خداازدهنت بشنوه

قربونت برم ایشالا خدا یه دوقلو دخترو پسربهت بده بحق علی ولی نمیدونی من چیاکشیدم که

ممنون گلم😘انشاالله شماهم زودتر بارداربشین وقتی یه بار باردارشدی مطمعن باش دوباره میشی من دوستم یدونه سقط داشت الان بعد۷ماه باردارن مطمعن باش شماهم میشین 😍وای بی بیو زودزدی