2777
2789
عنوان

کساییکه دلتنگ پدرشونن بیان

130 بازدید | 20 پست

دلم تنگ پدرمه دلم برای نگاهاش واسه اون استقبالش که هروقت میرفتیم خونه اش بدو میام پسرمو میگرفت ، دلم برای قربان صدقه هایی که برای پسرم میکرد ، دلم واسه اون چروکی که وقتی میخندید رو صورتش میافتاد دلم برای مهربانیاش ، دارم میترکم خدایا چرا ما محروم شدیم از اینطور فرشته ایی ، دلم تنگ پدرمه ، بعضی وقتا به شوهرم میگفتم اگه اذیتم کنی به پدرم میگم میگفت من اینقدر پدرتو دوست دارم که هرکاریم بکنی بخاطر پدرت هیچی نمیگم خیلی پدرم مرد بود بزرگ بود مهربان بود بافرهنگ بود سنگین بود ابهت داشت اینقدر رفتارش ومتشش خاص بود که همه حتی دید اول جذبش میشدن ، کم حرف وباسواد با همه قشر فرهنگ دین خوب بود مومن نماز شب خوان دست ودلباز واییییییی   

برای شادی روح پدرم صلوات

خدا رحمتشون کنه انشالله 

روحشون شاد🙏

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهت صبر بدع عزیزم ❤          ولی من ازبابام متتفرممم

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

شک نکن یکی از چیزهایی که پدرتون رو اینقدرربزرگ کرده ومهرش روبه دل انداخته همین نمازشب بوده.حتی جایی خواندم حاج قاسم سلیمانی به یکی از دوستانشون سفارش کرده بود نمازشب بخوان  که توشه عجیبی است

روح پدرت شاد عزیزم...خیلی سخته نبودنشون نداشتنشون...

پدر منم خیلی پیرشده میرم دستاشو میبوسم گریه م میگیره به چهره پیر وخمیده ش که نگاه میکنم غم عالم میگیرم اگه یروز از دستش بدم نابودمیشم خودم میدونم

اماکاری نمیشه کردروزگاره دیگه....تو این دنیای بیرحم همه چیز رو باید با دوتاچشم ببینیم و تجربه کنیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😭 من عاشقش بودم ... تنها مرد واقعی زندگی من🥀

خیلی سخته مخصوصا واسه کساییکه وابسته بودن  من ۹ماهه نمیدونم چطور گذشت ، اونروز فکر میکردم که ماه رمضان امسال داشتیم روزه گرفتم یا نگرفتم یادم نمییومد یه جوریم انگار خودم نیستم  

برای شادی روح پدرم صلوات
شک نکن یکی از چیزهایی که پدرتون رو اینقدرربزرگ کرده ومهرش روبه دل انداخته همین نمازشب بوده.حتی جایی ...

پدرم واسه نماز صبح پاشده وضو گرفته ، اذان واقامه گفته الله اکبر واسه شروع نماز گفته بعد یهو سکته کرده   

برای شادی روح پدرم صلوات
خداپدرتونو حفظ کنه

ممنونم گلم❤❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی سخته مخصوصا واسه کساییکه وابسته بودن  من ۹ماهه نمیدونم چطور گذشت ، اونروز فکر میکردم که ما ...

منم همینطور پدرم ۵ اردیبهشت آسمونی شد😭 الآن چند ماهه که تمومه دنیای من اون مساحت یک در دومتر شده