2777
2789
عنوان

کساییکه دلتنگ پدرشونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست
پدرم واسه نماز صبح پاشده وضو گرفته ، اذان واقامه گفته الله اکبر واسه شروع نماز گفته بعد یهو سکته کرد ...

خوشابه سعادت این طور آدم هایی ازجمله پدر عزیزتون آبجی جانم.واقعا خوش به حالشون درحین عبادت با معبودخودش به دیدارحق رفته.باامام حسین محشوربشن ان شاالله🤲

منم همینطور پدرم ۵ اردیبهشت آسمونی شد😭 الآن چند ماهه که تمومه دنیای من اون مساحت یک در دومتر شده

خدا روحشونو شاد کنه وایی منم بعضی وقتا میگم کاش پسربودم هرزمان که هواشو میکردم میرفتم مزارش ، پدرتون مریض بودن؟ چند سابشون بود ؟

برای شادی روح پدرم صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۸ سالم بود بابام فوت کرد 😭بعد از این همه سال هنوز دنبالش میگردم خیلی سخته خدا همه پدرهای اسمانی ...

تو دلم خالی میشه وقتی بگم پدرم یکسال نیست ، چه برسه مثل شما واییی خیلی سخت بوده برات خیلی میدونم چی میگی   

برای شادی روح پدرم صلوات
خدا روحشونو شاد کنه وایی منم بعضی وقتا میگم کاش پسربودم هرزمان که هواشو میکردم میرفتم مزارش ، پدرتون ...

شصت و یک سال بعد از یک دوران بیماری که علتش یه سارق از خدا بیخبر بود که در واقع به قتل رسید😭

شصت و یک سال بعد از یک دوران بیماری که علتش یه سارق از خدا بیخبر بود که در واقع به قتل رسید😭

واییی خدایا چه دردناک پدرمن ۶۷ سالش بود ، خدا روحشون رو شاد کنه   

برای شادی روح پدرم صلوات