2821
2789
یه مدت سعی کردم برای خودم زندگی کنم اما خیلی سخت بود که بشنوم حرف بقیه رو ولی برام مهم نباشه

عزیزدلم به چاقی لاغری نیست مطمئن باش هنوز وقتش نشده ایشالله به زودی زود یه بخت عالی خدا نصیبت میکنه

تقریبا ۲۰ کیلو کم کردم 

بیستتتت کیلو؟؟؟افریییین.عالیه دختر.تلاشتو بکن.ارده ات ستودنیه.مطمئن باش میتونی.بعدشم الان که بیست کزلو کم کردی حالا باید این بیست کیلو را تثبیت کنی و وارد فاز بعدی کاهش وزن بشی.ولی راجع به خواستگار بهت بگم توکل به خدا کن و از خدا یه شوهر خوب بخواه.نیمه ات که بیاد اصلا چاقی و ...براش مهم نیست.و راجع به توجه و ...اول رو اعتماد بنفس خودت کار کن.مگه فقط شخصیت تو وزنته؟شخصیت ادم از هزار تا مورد مختلف تشکیل میشه که یکیش ظاهره و یکی از بخشای ظاهر وزنه.پس رو بقیه قسمتای شخصیتت کار کن و خودتو بالا ببر طوری که هر جا میری اول اون ویژگیهای مثبتت بیاد تو ذهنشون.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۶۷ ۸۰

اووو خوبی که.من ۱۶۲ و ۷۵ هستم.والا به روخودمم نمیارم.هر کارم میکنم لاغر نمیشم.واسه همین بیخیال شدم.البته رعایت میکنم که بالا نرم. ولی شما خیلی اضاف نداری.دویدن خیلی به کاهشوزن کمک میکنه.صبحها یا شبها برو بدو.عالیه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز