2777
2789
عنوان

خاک،خاک ،خاک✋😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم ماها صب تا شب داریم تمیزکاری میکنیم جایی هم که نمیریم اگه خدای نکرده مریۻ شیم خیییییلی بی انصاف ...

آره بابا 

خدا لعنتشون کنه

من بگیرم از خودم فیلم میگیرم همه رو میبندم به فحش چیز میز دار😅 پخشش میکنم

اگه تا دوهفته دیگه همچین فیلمی دیدین ممکنه من باشم😅😅😅

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
حالا زنجیره رو داشته باشین پس فردا روحانی ام میگیره

اونا از پس خودشون بر میان بیچاره مردم عادی ، خدایا چقد مردم ما مظلومن آخه 😥😥😥

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
آره بابا  خدا لعنتشون کنه من بگیرم از خودم فیلم میگیرم همه رو میبندم به فحش چیز میز دار😅 پخش ...

عاشقتم 😂😂😂😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دلم میخواد جواب یکی رو اینجا بدم ولی نمیشه 😈😈 خیلی سختمه نگم 😂😂

اروووم باش 

منم از کاربریم می ترسم 

وگرنه خیلی حرفا میزدم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
حالا زنجیره رو داشته باشین پس فردا روحانی ام میگیره

روحانی رو ولش دست به دست کنین اون ترامپ ننه مرده بگیره یکم نفس بکشیم😂

ول کن نیس همه چی رو تحریم کرده الانم شروع کرده تک به تک اشخاصو تحریم میکنه😂😂

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
عزیزم شاید اینم یه بازی هست تا ترس مردم بریزه الکی گفتن،چندروز دیگه هم میگن خوب شد،دیدید خطرناک نیست ...

نه مصاحبه دیشب تو گفتگوی ویژه خبری شبکه دو بود اونو ببین قشنگ تابلوعه

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792