2777
2789
عنوان

خاک،خاک ،خاک✋😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 147 پست
عاشقتم 😂😂😂😂😂😂

حداقل قبل مرگم سبک شم😅

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحانی رو ولش دست به دست کنین اون ترامپ ننه مرده بگیره یکم نفس بکشیم😂 ول کن نیس همه چی رو تحریم کر ...

آخ گفتی ، اتفاقا منم همین دعا رو کردم خدا کنه بگیره سنشم ک بالای ۶۰ هست ان شاالله ک ب درک واصل شه هر چی بدبختی میکشیم اول مسئولین خودمون بعدم اون مردک روان پریش باعثشه

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
آره بابا  خدا لعنتشون کنه من بگیرم از خودم فیلم میگیرم همه رو میبندم به فحش چیز میز دار😅 پخش ...

😂😂😂😂لباس چه رنگی میپوشی تو فیلمت بگو بشناسیمت😅😅

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
دیگه ما ایرانیا تا شورشو درنیاریم ک ول کن نیستیم ولی درمورد ایشون اطلاعات میخوای نت سرچ کن

میشناسم تا حدودی تعجب کردم این صحبت ها رو ک به اون نسبت میدن گفتم شاید کاری کرده یا حرفی زده ...

واقعا اگه مردم یه امسال دندن رو جیگر میذاشتن و بازار گردیو و اماکن عمومی را نمی رفتن و مسافرت و .... ...

خود رئیس جمهور چهره ش یه جوری بود امشب زرد بود.ببین چند روز دیگه یه چیزی هم از اون معلوم میشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزیزم شاید اینم یه بازی هست تا ترس مردم بریزه الکی گفتن،چندروز دیگه هم میگن خوب شد،دیدید خطرناک نیست ...

میان میگن دیدیندون

چیزیش نشد

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
آخ گفتی ، اتفاقا منم همین دعا رو کردم خدا کنه بگیره سنشم ک بالای ۶۰ هست ان شاالله ک ب درک واصل شه هر ...

آره به خدا .تو این هاگیر واگیر چقد بدبختی داریم زلزله تو این سرما اونور و مردمش بیچاره تو یخبندون درگیرن اینور سیل و کر ونا 

همه چی ماشین طلا همینجور داره میره بالا هیشکیم کاری ازش برنمیا .

خدا سال بعدو به خیر کنه .چی میشه آیندمون

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
😂😂😂😂لباس چه رنگی میپوشی تو فیلمت بگو بشناسیمت😅😅

لابد لباس صورتی بیمارستان تنمه 😅

کف دستم مینویسم نی نی سایت😄