2777
2789
عنوان

خاک،خاک ،خاک✋😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 147 پست
برای چربیا از سرکه و جوش شیرین استفاده کن خیلی خوبه وایتکس نمیخواد  یا از آساپاک استفاده کن بو ...

ممنون عزیزم😘

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هام همینو میگن  اینم شانس منه میاد یقه منو میچسبه😂

دقیقامنم امروز بشور و بساب و ضدعفونی کردم از صبح با افروز.دستامم هی با تاید میشستم گلوم یجوری شد حالت تهوع هم گرفتم

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نفرست 

من که نمی فرستم 

اصلا برام مهم نیست 

چون بچه هام مهمه 

فقط می خوام بدونم 

کسی هست انقدر بی خیال باشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بچه هام همینو میگن  اینم شانس منه میاد یقه منو میچسبه😂

منم امروز با وایتکس کار کردم فقط دارم سرفه میکنم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
خدا خفت نکنه خدا نکنه مال وایتکسه      

وااااالا😂😂😂البته جوک بود منم دیدم خندم گرفت

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
قبلش یه حرف دیگه م شنیده بودم اونو باور نکردم  ولی چرا همچین میگن سمیع پور گفته ؟؟ چکار کرده م ...

پروفسور سمیعی یکی از بهترین جراحان مغز واعصاب درجهانه خیلی معروفه حالا تو همه چیزایی ک میخوان بگن خیلی مهمه از زبون ایشون میگن

فردا ربیعی ام میگیره از بس تو دهن همدیگن    

آره والا ، دیروز ک داشت سخنرانی میکرد هم خیلی عرق کرده بود همش پیشونیشو پاک میکرد هم سرفه میکرد اونوقت نگو خودش ک و ر ن ا داشته بعد ب مردم میگفت نگران نباشید واز این حرفا 😑😑😑

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
من که نمی فرستم  اصلا برام مهم نیست  چون بچه هام مهمه  فقط می خوام بدونم  کس ...

من به خواهرم گفتم نفرسته 

خیلی نگران بود

گفتم همون دوسه روز اول چند نفر بچه ها میرن ببینن تعداد کمه تعطیل میکنن

واقعا کاراشون حرص دراره انگار حتما باید یه مدرسه یکی بگیره مریضی رو تا تعطیلش کنن اونوقت تا دوهفته همه بچه ها و پدر مادرا باید تو استرس باشن یه وقت بچشون نگرفته باشه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
منم امروز با وایتکس کار کردم فقط دارم سرفه میکنم

میگم ماها صب تا شب داریم تمیزکاری میکنیم جایی هم که نمیریم اگه خدای نکرده مریۻ شیم خیییییلی بی انصافیه 😑

اونم چی یکی اونور سوپ خفاش خورده ما باید تاوونشو بدیم😁😂

پروفسور سمیعی یکی از بهترین جراحان مغز واعصاب درجهانه خیلی معروفه حالا تو همه چیزایی ک میخوان بگن خی ...

نمیدونم والا اینجور بیشتر خوردش میکنن ک 

بیشتر به متلک میمونه 

بله خواهر من😥

شما میفرستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی از جون بچه ت مهم تره ؟؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮