2821
2789
عنوان

هیکل گلابی

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 54 پست
من سه ساله باشگاه میرم... شوهرم الان میگه تنها دلیلی که طلاقت نمیدم گلابیته    

وا فقط واسه اون میخوادت😀

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیکل گلابی که قشنگ نیست ولی اگه میخوای پر بشه پایین تنت برو باشگاه و پروتئین سویا بخور 

آره دقیقا همین،یکم پرتر میخام بشم

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
من زیاد از حد دارم بیا بهت اهدا کنم 😥😂😂😂

منم آخه دارم،توام بدی بم دیگه چییییییی بشماااااااا😂😂😂😂🤦‍♀️

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
اره ولی پروتئین سویا از اون پودری ها من خوردم خیلی پر شدم حالا دلم میخواد یکم وزن کم کنم 

واقعااااا؟ینی وزنت رفت بالا یا سایزت؟؟

سویا پودری چیه عزیزم؟

الان باشگاهها تعطیل شهر ما کلا چند هفته تعطیل کردن...مدرسه ها هم میکن تا۱۵فروردین تعطیله

منو بگو که شنبه عین احمقا رفتم تمدید کردم ۹۰ تومنم دادم

۳ جلسه استخرم خریدم اونم ۸۰ تومن  

الانم عین اسکولا نشستم خونه  

الان من ینی وزنه۴ کیلویی بخرم یا۲کیلویی؟😅

منم آخه دارم،توام بدی بم دیگه چییییییی بشماااااااا😂😂😂😂🤦‍♀️

😂😂😂

من ندوست لباس واسم گیر نمیاد! 

نه که زیادی گنده باشه...  کمرم زیادی باریک

قبلا 110 بود دور باسنم، به لطف دوران شیردهی شد 100

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آهان دو طرف چهار کیلو  نه کلا دو کیلو!

واقعا فک کردی دوطرفو میگم دو کیلو😐

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
منو بگو که شنبه عین احمقا رفتم تمدید کردم ۹۰ تومنم دادم ۳ جلسه استخرم خریدم اونم ۸۰ تومن   &nb ...

عزیزمممممممممم😂😂😂😂😂ینی بعدا نمیشه برین جاش؟؟؟