2821
2789
عنوان

هیکل گلابی

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 54 پست
هر دو سایزم و وزنم جفتش اوکی شد 

وای چقدر خوبه،میخاااام منممممم

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
خب پروتءین بوده نه سویا! این پودرا آشغالم زیاد داره ها! حواصتو جمع کن!

نه بستگی داره چه مارکی و از کجا بخری دوسال پیش دوملیون پولش بود بعدشم سویا پروتئینه دیگه نشنیدی پروتئین سویا همون پروتئین وی حاوی سویاست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دور کمرم قبلا 70 بود، الان باید کم تر شده باشه! 😥 تناسب ندارم اصن...  لگنم کلا استخوانش د ...

اها اها فهمیدم چجوری میگی،فک نکنما🤔مثلا بدو باشگاه بگو میخام کمروپهلو شکمم تپل شه یکم🤔

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

من قبلا خیلییییییی خوب بود هیکلم،۱۸سالمه الان،ولی الان نزدیکه دوساله،بدونه اینکه بخام هی لاغرمیشم یاهرکار میکنم وزنم اضافه نمیشه..

واقعا نمیدونم چرا،رفتم دکترچن روز پیش که واسم ازمایش بنویسه.

الان کمرم خیلییییییی باریکیشو نشون میده،میخام یکم اضافه کنم..

به هرکیم میگم میگه نههههه چاق نشیااااااا،هیکلت خیلی خوبه،ولی خودم بیشترشو دوس دارم🙄😂🙈

اها اها فهمیدم چجوری میگی،فک نکنما🤔مثلا بدو باشگاه بگو میخام کمروپهلو شکمم تپل شه یکم🤔

یه مدت رفتم بدن سازی بدتر شدم، داشت سیکس پکم میزد بیرون 😂

واسه مانتو آماده پوشیدن خوب نیست... یا پانچ میپوشم یا میدم واسم بدوزن😥

باید مهاجرت کنم از ایران برم😅اینجا واسم لباس پیدا نمیشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
یه مدت رفتم بدن سازی بدتر شدم، داشت سیکس پکم میزد بیرون 😂 واسه مانتو آماده پوشیدن خوب نیست... یا پ ...

عزیزممممم،سخته که اینجوریییییی😳😳😢😢😂

خب نمیشه پایین تنتو یکم کوچیک کنی مثلا؟؟؟🤔

یه مدت رفتم بدن سازی بدتر شدم، داشت سیکس پکم میزد بیرون 😂 واسه مانتو آماده پوشیدن خوب نیست... یا پ ...

ولی واسه لباسایه ماهی محشره😉

ولی واسه لباسایه ماهی محشره😉

آره😍

لباس عروس هم همه میگفتن خیلی بهت میاد 😍😍😍🤩

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آره😍 لباس عروس هم همه میگفتن خیلی بهت میاد 😍😍😍🤩

وای آره خیلی قشنگ میشه خدااااییش👌👌😍😍😍😍

وای آره خیلی قشنگ میشه خدااااییش👌👌😍😍😍😍

🤩😘