2777
2789
عنوان

کف دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 21581 بازدید | 188 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره،اولاش بودم،الان اومدم دیدم تعطیل شده

چرا گفته بود بچمو نمیخوام؟

سوالم اینه فقط

عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄     یاشاسین تبریز😍    دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا

بیا برای خواهرم فرستادم گفت که خوشکله شبیشون نیس😍

عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄     یاشاسین تبریز😍    دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا
گفتید بچتون و نمیخواید جدی گفتید؟

بنده خدا بچه سال هست نمیدونه چیکار کنه فقط باید دعا کنیم فردا جواب آزمایشش خوب باشه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
من گوش ندادم عزیزم شوهرم خیلی به حرف مادرشونن

سلام نتیجه چی شد؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
امین

اسی چی شد؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰